• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Jordi Cordon (CiU), reelegit alcalde de Torroella de Montgrí
Jordi Cordon (CiU), reelegit alcalde de Torroella de Montgrí Imprimir Correu-e

(13.06.15) Jordi Cordon (CiU) ha estat investit alcalde de Torroella de Montgrí com a cap de la llista més votada en les passades eleccions municipals. La seva proclamació s’ha fet efectiva perquè cap dels altres dos caps de llista que també optaven al càrrec en el Ple de constitució del nou Ajuntament —Jordi Colomí (UPM) i Robert Huertas  (CUP)— no han aconseguit sumar els 9 vots necessaris (majoria absoluta) per poder ser investits. La resta de formacions amb representació al nou plenari (ERC-JUNTS, COET i LEST) no han presentat candidatura al càrrec d’alcalde.

El Ple extraordinari de constitució de l'Ajuntament s'ha iniciat, com estableix la llei, amb la formació de la mesa d'edat, en la qual hi ha representats el/la regidor/a de major i menor edat, en aquest cas Roser Font (UPM) i Robert Huertas (CUP), respectivament. Tot seguit, els nous regidors han jurat o promès el càrrec, i després s'ha procedit a la votació. Jordi Cordon ha obtingut 4 vots, Jordi Colomí 3 vots i Robert Huertas 2 vots. En total, hi ha hagut 8 abstencions. En conseqüència, tal com preveu la llei en cas que cap candidat aconsegueixi la majoria absoluta en les votacions, queda proclamat el candidat de la llista més votada a les eleccions municipals.

[+] Aquí podreu consultar els resultats de les passades eleccions municipals del 23 de maig i el nom dels nous regidors que composen el plenari de l'Ajuntament.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit