• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El programa 'Divendres', de TV3, s’instal·la a Torroella de Montgrí i l’Estartit
El programa 'Divendres', de TV3, s’instal·la a Torroella de Montgrí i l’Estartit Imprimir Correu-e
(13.03.15) Torroella de Montgrí i l’Estartit serà el municipi protagonista, la setmana vinent, del popular programa Divendres, el magazine de tardes de TV3, presentat per Xavi Coral i Espartac Peran, i coproduït per El Terrat. El programa visita cada setmana una localitat de Catalunya i dóna a conèixer els aspectes més rellevants i representatius des del punt de vista patrimonial, cultural, gastronòmic, històric, social, turístic, econòmic, etc.
 
L’equip d’exteriors, amb Espartac Peran al capdavant, convertirà la plaça de la Vila de Torroella, de dilluns a dimecres, en un plató a l’aire lliure, des d’on es faran les connexions en directe amb els estudis centrals de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí. Tothom que ho vulgui podrà seguir en directe el desenvolupament del programa. Alguns dels col·laboradors habituals, com Màrius Serra, el cuiner Pep Nogué o la cuinera Carme Ruscalleda, faran els seus espais des de la plaça de la Vila.
 
L'emissió en directe des de la plaça de la Vila implica un operatiu logístic i tècnic de gran dimensió, tant pel que fa a vehicles, com a personal de realització, producció, redacció i seguretat. Així mateix, durant les darreres setmanes s’ha realitzat un intens treball de documentació i redacció amb l’equip de continguts, en què hi han participat activament tant l’Ajuntament, com diferents entitats, empreses i veïns i veïnes.
 
En el cas del nostre municipi, el programa tractarà un ampli ventall de continguts relacionats amb la història, la gastronomia local, les fires, el parc natural, les Illes Medes, la pesca artesanal (sonso, sèpia i angules), l’oferta turística, el submarinisme, la Fira de Sant Andreu, els gossos d’atura, les jornades gastronòmiques, la sardana, els pirates, els masos fortificats, l’ermita de Santa Caterina, el Castell del Montgrí, la Gola, entre d’altres. 
 
Autobús gratuït per anar al plató de TV3
Divendres dia 20, el programa s’emet íntegrament des dels estudis de Televisió de Catalunya. La productora posa a la nostra disposició un autobús que portarà i tornarà, gratuïtament, els veïns i veïnes del nostre municipi que vulguin assistir-hi com a públic. L’Ajuntament coordina les inscripcions per anar-hi. Si hi esteu interessats us hi podeu apuntar a l’Àrea de Promoció Econòmica (C/ Hospital, 18 / 972 75 51 81).
 
Restriccions puntuals de trànsit
L'emissió en directe des d'aquest punt de la vila implica un operatiu logístic i tècnic de gran envergadura, tant pel que fa a vehicles, com a personal de realització, producció, redacció i seguretat. La presència del dispositiu serà compatible amb l’activitat diària a la plaça i els entorns, però implica l’adopció de restriccions de trànsit, entre el diumenge i dimecres a la nit.
 
• Es tallarà el trànsit del C. Pi i Maragall i Plaça dels Dolors. 
• Als carrers Major i Dr. Valentí, la circulació estarà restringida als residents, que hauran de sortir en direcció contrària.
• No es podran utilitzar els garatges del C. Pi i Maragall.
 
L’emissió del programa des del nostre municipi representa una important oportunitat des del punt de vista de promoció exterior i dinamització local.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit