• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Es constitueix la Comissió Permanent, òrgan gestor del Parc Natural
Es constitueix la Comissió Permanent, òrgan gestor del Parc Natural Imprimir Correu-e

(26.06.14) Ahir a la tarda va quedar constituïda la Comissió Permanent del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, a proposta de la Junta Rectora, que es va reunir al Museu de la Mediterrània. El nou ens estarà format per 10 membres (4 de la Generalitat, 3 d’ajuntaments i 3 d’entitats dels territori), juntament amb el president del parc, l’empresari Narcís Coll, i el director, càrrec que es designarà, molt probablement, el mes vinent.

Els membres designats en representació de la Junta Rectora han estat: Antoni Trasobares, director general de Medi Natural i Biodiversitat; Vicenç Estanyo, director del SSTT a Girona del DARPAM; Ferran Roquer, director dels SSTT a Girona del Departament d’Empresa i Ocupació; Ignasi Rodríguez, subdirector general de la Biodiversitat; Jordi Cordon, alcalde de Torroella de Montgrí; Josep Comas, regidor de Pals; Flavi Saballs, regidor de Bellcaire d’Empordà; Pere Pellicer, representant d’Unió de Pagesos; Xavier Quintana, director de la Càtedra d’Ecosistemes Litorals Mediterranis i Josep Maria Pla, president de l’Estació Nàutica l’Estartit-Illes Medes.

La Comissió Permanent serà l’òrgan gestor del parc i tindrà unes funcions més executives que la Junta Rectora, principal òrgan de participació i tutela del parc. La junta, que es reunirà dos cops l’any, es va constituir el 16 d’abril i està integrada per 40 representants de diferents agents implicats en el territori: 8 ajuntaments (Torroella, Pals, Bellcaire i l’Escala, Palau-sator, Ullà, Fontanilles i Gualta), 20 entitats i 12 representants de la Generalitat i altres administracions.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit