• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies La diputada del Congrés, Concepció Veray, visita el Molinet, els Griells i el Club Nàutic Estartit
La diputada del Congrés, Concepció Veray, visita el Molinet, els Griells i el Club Nàutic Estartit Imprimir Correu-e

(28.01.14) La diputada gironina al Congrés, Concepció Veray (PPC), ha visitat aquest matí les obres de consolidació de la muntanya del Molinet; el passeig dels Griells i les instal·lacions el Club Nàutic Estartit (CNE). Veray ha estat acompanyada per l’alcalde, Jordi Cordon; el regidor de Platges i Turisme, Genís Dalmau, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Andrés Navarrete. La diputada ha volgut conèixer de primera mà quina era la realitat del Molinet i dels Griells, àmbits ens els quals l’Ajuntament fa anys que reclama la intervenció de l’Estat. Per altra banda, els responsables del CNE li han presentat el projecte amb el qual opten a la concessió de la gestió del port, que la Generalitat ha tret a concurs per al termini dels propers 35 anys. L'actual operador vol revalidar la concessió i preveu executar un projecte que reforçarà la integració del port amb el nucli urbà i els criteris de gestió sostenible. Es preveu una inversió de prop de 12 milions d'euros.

Pel que fa al Molinet, la setmana passada un delegació municipal encapçalada per l’alcalde es va reunir a Madrid amb el subdirector del servei de Costes del Ministeri d'Agricultura i Medi Ambient, Ángel Muñoz, per tal de reclamar-li la necessitat i la urgència que l’Estat rehabiliti el passeig del Molinet, tal com ja s’havia compromès. L’alcalde va valorar molt positivament la trobada perquè l’alt càrrec del ministeri va confirmar-los que no es tancava la possibilitat que aquest any poguessin iniciar-se les reclamades obres. En aquests moment el ministeri està tancant el balanç econòmic del 2013 i en funció dels romanents es podria incloure el Molinet com a una de les obres prioritàries per executar. La decisió final es comunicarà a primers de febrer.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit