• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Un centenar de professionals participen a la jornanda sobre turisme i patrimoni
Un centenar de professionals participen a la jornanda sobre turisme i patrimoni Imprimir Correu-e
(11.04.13) Prop d'un centenar de professionals han participat aquest matí en la jornada monogràfica «Turisme i patrimoni: el paper dels destins turístics litorals», que ha organitzat l'Ajuntament aquest matí a l'auditori de Can Quintana. La jornada tenia com a objectiu reflexionar sobre les oportunitats que tenen els destins turístics litorals i les empreses, en el marc de les noves tendències del turisme responsable que s’està imposant arreu.

Els ponents convidats, tots ells de prestigi, han aportat la seva experiència a l’hora de definir les estratègies empresarials i col·lectives de les destinacions turístiques situades en zones litorals, que continuen comptant amb molts recursos i atractius.

L'organització d'aquesta jornada està lligada amb la línia estratègica del nostre municipi, on s'està treballant des de fa molts anys en millorar el seu posicionament turístic en els mercats a través de complementar l’oferta de sol i platja amb la creació de nous productes i activitats que estan estretament vinculats amb els valors paisatgístics, naturals, culturals i etnològics del territori.

La Reserva Marina de les illes Medes, la xarxa de camins i senders per fer a peu i en bicicleta, els esdeveniments culturals i la recent creació del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter són alguns dels elements que permeten la diversificació de l’activitat turística.
 
 
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit