• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies La campanya de Reis de Creu Roja beneficia a 134 infants
La campanya de Reis de Creu Roja beneficia a 134 infants Imprimir Correu-e

La Campanya de Reis promoguda per Creu Roja pretèn que cap infant és quedi sense joguines el dia de Reis, per motius socioeconòmics. En aquest sentit, l’ àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí col.labora amb l'Assamblea Local de Creu Roja per de fer arribar aquesta informació a les famílies en situacions econòmiques precàries i així puguin accedir a la campanya.

La Campanya de Reis 2012-2013 de Creu Roja a Torroella de Montgrí ha atès a un total de 67 famílies, un 18% més respecte l’any anterior. Aquestes famílies eren de 9 nacionalitats diferents. Totes aquestes famílies, tenien domicili a l’àrea d’influència de l'Assamblea Local (Torroella de Montgrí, l’Estartit, Ullà, Verges, Albons, ...)

La xifra total d’infants que han rebut joguines ha estat de 134, 66 nenes i 68 nens. Això suposa un augment de gairebé un 31% respecte l’any anterior. A continuació es detallen les xifres per franges d’edat:

-    0 a 3 anys: 51 infants (24 nens i 27 nenes)
-    4 a 6 anys: 24 infants (8 nens i 16 nenes)
-    6 a 8 anys: 19 infants (13 nens i 6 nenes)
-    9 a 12 anys: 38 infants (20 nens i 18 nenes)
-    + de 12 anys: 2 infants (2 nens)
 
Es calcula que s’han repartit entre 268 i 300 joguines (inclou contes, llibres, puzzles i material escolar). Les joguines més repartides han estat les següents: nines, material escolar, llibres, contes, pilotes, peluixos, jocs i joguines educatives de fusta, jocs que fomenten jugar en grup (jocs de tota la vida) com dominos, escacs, “parchis” i “memory”.

En la campanya, han treballat un total de 16 voluntaris i voluntàries de la Creu Roja, 9 dels quals són voluntaris de 1r any. D’aquests 16, 8 són de Creu Roja Joventut. La preparació de la Campanya es va iniciar el passat setembre de 2012.

Les donacions s’han produït a través de persones que s’han acostat a les instal•lacions de Creu Roja (donacions privades), les Parròquies de Torroella de Montgrí, l’Estartit i Ullà, la Llibreria El Cucut, Banc Santander (sucursal de Torroella), Col•legi Sant Gabriel, Panini, La Bitlla de Torroella, Club Futur Esport d’Ullà, Pla de Barris i Ajuntament d’Ullà, Magatzem de Creu Roja a Barcelona, El Petit Botiguer de Torroella i l’Empresa Lampyr que a nivell Provincial ha fet una donació de piles.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit