• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Executem importants millores mediambientals de cara a la temporada turística
Executem importants millores mediambientals de cara a la temporada turística Imprimir Correu-e
(13.06.12) La brigada municipal de Medi Ambient ha portat a terme diferents actuacions al llarg de la zona costanera de cares a tenir en les millors condicions punts litorals d’alt valor natural que tenen, també, un gran interès turístic.

Mirador del Cap de la BarraLes tasques han consistit, principalment, en el manteniment de la vegetació dels llocs més visitables (àrees de pícnic, miradors, senders) i la reposició d’abalisament (corda, fusta...) de les zones que s’havien recuperat en el marc dels projectes Life Natura. S’ha treballat, sobretot, en el sector del Ter vell, de la Pletera, la bassa del Fra Ramon i la Gola.

Les actuacions de la Brigada de Medi Ambient s’han complementat amb d’altres feines realitzades per empreses especialitzades.

Mirador de la bassa del Fra RamonS’ha realitzat el manteniment de la vegetació de les vores dels baixants a les cales Pedrosa, Ferriola i Calella. Amb aquests treballs es garanteix el bon pas dels vianants, s’ha eliminat l’arbrat caigut i s’ha aconseguit una important millora paisatgística.

D’altra banda, per encàrrec del parc natural i després de demanar-ho l’Ajuntament, s’ha arranjat tota la tanca del mirador del Cap de la Barra.

Així mateix, efectius del Servei de Prevenció d’Incendis Forestals de la Generalitat van efectuar el dimecres 30 de maig una crema controlada de les restes vegetals acumulades a cala Pedrosa. Aquestes havien estat arrossegades per les fortes llevantades d’aquesta hivern i hi havia una acumulat una quantitat de material molt superior a la que habitualment hi ha. Generalment es retira manualment en començar la temporada de bany, però la gran quantitat va fer plantejar la possibilitat de portar a terme una crema controlada, que es va desenvolupar de manera molt eficient.
 
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit