• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Ajuntament engega un pla de reducció i optimització del consum en enllumenat públic
L'Ajuntament engega un pla de reducció i optimització del consum en enllumenat públic Imprimir Correu-e
(24.02.12) L'Ajuntament ha engegat un pla de reducció del consum de l'enllumenat públic, que preveu l'adopció de diverses mesures orientades a reduir la factura energètica: desconnexió selectiva dels punts de llum, reducció del número d'hores de funcionament i baixada de la intensitat dels fanals de diferents carrers, sempre tenint en compte la seguretat viària, de les persones i de les propietats. Amb aquestes mesures el 2012 podrem generar un estalvi d'un 22.000 euros.

A finals d'any es va fer una prova pilot als passejos de Catalunya i Vicenç Bou, on es van apagar un de cada dos fanals, i a partir de gener les mesures es van ampliar a d'altres àmbits:
 
> Apagada parcial (50 % dels punts de llum) a l'hivern a partir de les 22 h i a l'estiu a partir de les 24h, al s passejos de Catalunya i Vicenç Bou, als carrers dr. Molinas,  Santa Caterina, Ramon Muntaner,  Alfons Mercader, Andreu Sàbat, Dr. Pericot, cJaume I, Pere II el Gran,   Pere de Torroella, Pau Casals i aparcament del CAP.

A l'Estartit al passeug Marítim, l'aparcament de la platja i els llums de vianants de la crta. de l'Estartit.
 
> Apagada dels llums peatonals deixant en funcionament els llums dels vials al  pont del riu Ter, al polígon industrial al tram de la carretera de l'Estartit.

A l'Estartit a l'avgda. Grècia i el parc de la Pineda.

> Els aparcaments de Montgó i del Mas Pinell romandran apagats durant l'hivern i s'obriran durant l'estiu.  
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit