• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies (03.02.12 12 h) Es manté la fase d'Alerta del Pla d'Emergències Municipal (PEM)
(03.02.12 12 h) Es manté la fase d'Alerta del Pla d'Emergències Municipal (PEM) Imprimir Correu-e

La Direcció General de Protecció Civil manté activat el Pla Especial d'Emergències per Nevades a Catalunya Neucat, que baixa de fase d'emergència a fase d'alerta, i manté en prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat per onada de fred. Aquesta actualització es fa d'acord amb la millora de les previsions meteorològiques per l'entrada de vent que redueix el risc de nevades i per l'absència d'incidències destacades.

A nivell local, la Comissió d’Emergències Municipal (CEM) ha valorat aquest matí la situació i ha acordat mantenir preventivament la fase d'Alerta del Pla d’Emergències Municipal per tal de fer el seguiment de les possibles incidències relacionades amb les glaçades. Amb tota probabilitat l’Alerta es mantindrà fins dilluns, atès que les previsions meteorològiques indiquen un descens més acusat de les temperatures i, fins i tot, no es descarta una altra nevada.

No s’ha registrat cap incidència remarcable i els dispositius municipals activats han desenvolupat de manera molt eficient la seva tasca. Des d’ahir a la nit, tan bon punt va començar a nevar, la brigada municipal va començar a escampar sal i retirar neu de la via pública. Així mateix, la Polia Local va estar mobilitzada per atendre qualsevol requeriment. En aquest sentit, es van fer visites a persones grans o que tenen algun tipus de vulnerabilitat.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit