• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Primera sessió pública de la junta del Consell Municipal de l'Estartit
Primera sessió pública de la junta del Consell Municipal de l'Estartit Imprimir Correu-e

(18.11.11) L'Ajuntament ha volgut fer un pas més en el procés d'apropar la gestió municipal i fomentar la participació ciutadana a l'Estartit. Per aquest motiu, anit va organitzar la primera sessió pública de la junta del Consell Municipal de l'Estartit. A partir d'ara, una de les dues sessions que l'ens celebra cada mes estarà oberta al públic i seguirà el format similar al d'un ple de la corporació municipal.

Per bé que les sessions estan presidides per la presidenta del Consell Municipal de l'Estartit, Sílvia Comas, en aquesta ocasió i donat el simbolisme que va tenir l'acte, l'encarregat de presidir-lo va ser l'alcalde, Jordi Cordon.  

En començar la sessió, la presidenta del consell va explicar a tots els assistents quins eren els motius que havien portat l’equip de govern a prendre la decisió d’obrir al públic una de les juntes mensuals i va recordar quines eren les funcions reglamentàries del consell. Comas va recordar que es tracta d’un instrument de desconcentració política i de descentralització de la gestió municipal. Va refermar el seu compromís d’avançar en la millora de la participació ciutadana. 

Entre els diferents punts l’ordre del dia hi va haver la presentació dels pressupostos, que va anar a càrrec de l’alcalde, Jordi Cordon.  

En acabar la sessió, que va se seguida per mig centenar de persones, es va obrir un torn de precs i preguntes.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit