• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Nou plànol guia del Parc Natural
Nou plànol guia del Parc Natural Imprimir Correu-e

(26.08.11) El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter acaba d'editar el nou plànol guia amb una proposta de 17 itineraris per la descoberta del Parc. El contingut del plànol inclou l’àmbit geogràfic del parc i les seves figures de protecció, els equipaments i punts d’interès, els punts d’informació actuals del parc, recomanacions per a la visita del territori en el cas de disposar de mig dia, un dia o bé dos o més dies així com una proposta d’itineraris de descoberta per fer a peu, en bicicleta de muntanya i connexions de cicloturisme.

La proposta se centra en 17 itineraris distribuïts en diferents tipologies: els Camins de Mar, que consta de cinc itineraris cap a les cales de la costa del Montgrí; Camins del Montgrí, cinc itineraris per l’interior del massís; Camins de la plana, cinc rutes entre el riu, la plana i els aiguamolls i Camins històrics de descoberta del patrimoni cultural.

El dors del plànol conté una descripció dels elements d’interès natural i cultural, numerats i georeferenciats al mapa. Al mateix temps també es descriuen els principals ambients naturals per els quals passen els itineraris que es resumeixen en una taula on s’especifica per a cadascun la durada, la dificultat, els punts de sortida i els ambients i elements d’interès que es troben al llarg del seu recorregut.

El material s’ha editat en quatre idiomes, dos per plànol: Ca/Es i En/Fr, que estan a disposició de l’usuari en els punts d’informació del parc i amb el suport de l’ajuntament de Torroella de Montgrí. 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit