• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies La platja Gran obté per segon any la prestigiosa Q de Qualitat Turística
La platja Gran obté per segon any la prestigiosa Q de Qualitat Turística Imprimir Correu-e

(01.07.11) L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, ha presidit aquest migdia l’acte protocol·lari d’hisada de la bandera Q de Qualitat de Turística que ha obtingut la platja Gran de l’Estartit. Aquest és un prestigiós guardó que atorga el Instituto para la Calidad Turística Espanyola (ICTE), com a reconeixement als estàndards de qualitat de les platges del litoral de l'Estat Espanyol. D’aquesta manera es reconeix la tasca realitzada tant per l’Ajuntament com per les empreses concessionàries de serveis en la implantació de sistemes de qualitat.

L'alcalde i el regidor de Turisme, amb efectius del dispositiu de platges.La Q és l'element més visible de tot el sistema i servei per demostrar el compromís de l'establiment certificat per aconseguir la plena satisfacció del client i oferir un servei excel·lent. Tramitar aquesta certificació suposa un sobreesforç de tot el personal que treballa a les platges, així com pels concessionaris, ja que les auditories que avaluen i autoritzen la concessió del certificat són molt estrictes.  Es té en compte, sobretot, aspectes com el control higiènic i sanitari de les guinguetes, la informació que es dóna al ciutadà, la seguretat, el salvament i primers auxilis i la millora en els accessos a la platja.

Cordón assegura que el municipi disposa d’uns estàndards de qualitat en les platges de primer ordre, i diu que el dispositiu que es posa en marxa cada any té com a objectiu primordial mantenir el mateix grau d’exigència. Aquesta política ens ha permès aconseguir altres certificacions de prestigi com la la ISO 9001 de gestió de qualitat, la ISO 14001 de respecte mediambiental i el reglament EMAS.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit