• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Sessió de maridatge de vi amb clova a l'Estartit
Sessió de maridatge de vi amb clova a l'Estartit Imprimir Correu-e

(17.11.11) La bodega can Falet, de l’Estartit, va acollir ahir dijous una sessió de maridatge de vi celler Castell de Peralada amb clova, a càrrec del somelier de Bodegues Perelada, Diego González. El somelier va parlar del vi que ha escollit per a fer el maridatge, les seves qualitats... i després, tots els assistents van poder fer una degustació de clova amb uns tastets que van anar a càrrec dels Restaurants Santa Anna, Fèlix, Medes II, Les Corones i Can Falet.

Aquest és un dels actes paral·lels que se celebren en el marc de les XVI Jornades Gastronòmiques «Tastets de Mar: La Clova». Les jornades es desenvolupen durant tot el mes de juny. Durant aquests dies, els restauradors ofereixen uns menús elaborats especialment per a l’ocasió i a uns preus molt competitius tenint en compte la qualitat de la matèria prima. La proposta està formada per un primer plat basat en una selecció d’espècies de clova: escopinyes, cloïsses, cargols, tellerines, etc... tan típiques de la zona; i un segon amb peixos locals al forn o a la brasa, procurant mantenir al màxim els valors intrínsecs de cada producte.
Com sempre, els menús inclouran vins de la terra de la màxima qualitat, en aquesta ocasió de Castell de Peralada, i es podran degustar en un entorn que reforça encara més l’experiència gastronòmica.
Les jornades estan organitzades per l’Estació Nàutica L’Estartit-Illes Medes i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Consell Municipal de l’Estartit.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit