• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Primer pas per a la construcció del nou CAP de l'Estartit
Primer pas per a la construcció del nou CAP de l'Estartit Imprimir Correu-e

(01.03.11) Una empresa especialitzada està realitzant, per encàrrec de la Generalitat, l'estudi geològic dels terrenys on s'emplaçarà el nou centre sanitari de l'Estartit. Aquest és el pas previ i necessari a la redacció del projecte constructiu d'un equipament que l'equip de govern considera prioritari.

L'estudi s'ha iniciat poques setmanes després que el Ple aprovés la cessió al Servei Català de la Salut d'una part de la finca municipal situada al carrer Eivissa, 34, de l’Estartit, per tal que hi pugui construir el nou centre.

L'alcalde, Josep Maria Rufí, ha valorat molt positivament l'inici dels treballs ja que això posa de manifest que el projecte va endavant. Rufí considera imprescindible que l'Estartit pugui disposar d'aquest equipament per cobrir les mancances actuals del servei. En aquests moments, a l’Estartit funciona un ambulatori que presenta una important limitació d’espai que no permet adaptar el servei a les necessitats reals dels usuaris, ni a curt ni a mig termini.
 
En aquest sentit, l'Ajuntament ha fet tot el que estava a les seves mans per oferir amb la major celeritat possible uns terrenys adequats per al servei i s'han seguit les demandes del Servei Català de la Salut.

Rufí destaca, a més, la bona ubicació de l'espai, al centre la població i al costat d'una zona verda i de l'escola Portitxol. Per a l'alcalde convé que l’Estartit tingui  un centre de referència propi, dimensionat a les necessitats de la població estable i preparat per a l’alta ocupació de l’estiu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit