• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Ajuntament cedeix els terrenys per fer el nou centre sanitari de l'Estartit
L'Ajuntament cedeix els terrenys per fer el nou centre sanitari de l'Estartit Imprimir Correu-e

(04.02.11) El Ple va aprovar anit la cessió al Servei Català de la Salut d'una part de la finca municipal situada al carrer Eivissa, 34, de l’Estartit, per tal que hi pugui construir el nou centre sanitari de la població i cobrir així les mancances actuals del servei. En aquests moments, a l’Estartit funciona un ambulatori que presenta una important limitació d’espai que no permet adaptar el servei a les necessitats reals dels usuaris, ni a curt ni a mig termini. 

 

L’Ajuntament va adquirir aquests terrenys el mes de maig de 2008 a l'Hospital Asil de Pobres i Malalts del municipi amb l’objectiu d’ampliar la dotació de sòl per destinar a equipaments públics. En el seu moment es va considerar que la seva cèntrica ubicació i el fet d’estar net d’edificacions el feien especialment idoni per a l’establiment de serveis públics, com podrien ser el futur CAP o la nova escola bressol, motiu pel qual es va portar a terme la compra per un import d’1,3 milions d’euros. Durant aquests estius el solar ha funcionat com a aparcament.
 
L'alcalde, Josep Maria Rufí, explica que la construcció d'aquest nou equipament és prioritària per al municipi, per la qual cosa l'Ajuntment ha fet tot el que estava a les seves mans per oferir amb la major celeritat possible uns terrenys adequats per al servei. En aquest sentit, s'han seguit les demandes del Servei Català de la Salut. Rufí destaca, a més, la bona ubicació de l'espai, al centre la població i al costat d'una zona verda i de l'escola Portitxol. Per a l'alcalde convé que l’Estartit tingui  un centre de referència propi, dimensionat a les necessitats de la població estable i preparat per l’alta ocupació de l’estiu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit