Avisos
18/03/2019
Avui, dilluns 18/03/19, a les 13 h, a la plaça Pere Rigau, es farà un minut de silenci per condemnar els atemptats de Nova Zelanda.

Ple municipal

El Ple és l'òrgan de màxima representació política dels ciutadans en el Govern municipal. L'integren tots els regidors i regidores i el presideix l'alcalde. Actualment, formen part del Ple 17 regidors.

Josep Ma Rufí i Pagès (ERC - JUNTS) Alcalde

rufi@torroella-estartit.cat

Nascut el 1961. Actualment, és Alcalde de Torroella de Montgrí i responsable de les àrees de Secretaria, Hisenda, Serveis Municipals, Administració electrònica, Transparència i Bon govern. Regidor d'ERC des de 2007. Ha estat alcalde de Torroella de Montgrí (2009-2011). Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des de 1981. Professionalment és veterinari.

Jordi Colomí i Massanas (UPM)

jcolomi@torroella-estartit.cat

Nascut el 1960. Actualment, és primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, activitats, patrimoni, zona esportiva, món rural, esports i UOM.Va comencar en política municipal al 1987 formant part de la llista d'UPM. Va ser regidor d'Urbanisme de Torroella de Montgrí del 1991 al 2003 i Cap de Gabinet de l'Alcaldia de Salt del 2007 al 2011. Professionalment, és delegat d'una empresa de formació.

Josep Martinoy i Casademont (UPM)

jmartinoy@torroella-estartit.cat

Nascut el 1961. Actualment, és regidorde seguretat ciutadana, mobilitat, comunicació i Espai Ter. Professionalment, és llicenciat en Ciències de la Informació. Vinculat des del 1984 al Diari El Punt. Va ser subdirector del diari El Punt-Avui. Professor de Política Internacional. Ara fa un curs anual a la Casa de Cultura de Girona.

Sandra Bartomeus i Vicens (ERC-JUNTS)

sbartomeus@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1980. Actualment, és regidora de Medi Ambient, planejament urbanístic derivat, Habitatge i Salut. Ha estat regidora des del 2011 formant part de les candidatures de CiU i posteriorment per ERC-JUNTS. Professionalment és enginyera Industrial, desenvolupant la seva feina com a professional liberal. Tècnica Superior en Prevenció de riscos laborals i Màster en Gestió d’Eficiència Energètica.

Sílvia Comas i Batista (L'EST)

scomas@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1984. Actualment, és regidora de gestió costanera i platges. Llicenciada en Dret i sots-directora d'una empresa turística de l'Estartit. Ha estat regidora de Medi Ambient i Joventut durant la leglislatura 2011-2015 i presidenta del Consell Municipal de l'Estartit i posteriorment de l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit.

Marc Calvet i Martí (ERC-JUNTS)

mcalvet@torroella-estartit.cat

Nascut el 1971. Actualment, és regidor de promoció econòmica, comerç, ocupació i empresa, participació ciutadana i consells de barri. Ha estat regidor des del 2011. President de la Secció Local d'ERC a Torroella de Montgrí, ha estat membre de la junta i President de l’Associació de Comerciants de Torroella de Montgrí. Professionalment, és Tècnic especialista en Electromecànica, treballa com a tècnic a una empresa de serveis.

Anna Ma Mercader i Sais (ERC-JUNTS)

amercader@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1969. Actualment, és regidora de Cultura, festes, patrimoni cultural, educació i OA Museu de la Mediterrània. Ha estat coordinadora de l'Assamblea Nacional de Catalunya a Torroella de Montgrí i membre de diferents entitats locals com l'Associació Sardanista Continuïtat, Emporion i el Llibre de la Festa Major.

Roser Font i Pi (UPM)

rfont@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1958. Actualment, és regidora d' Acció social, joventut i recursos humans. Durant dues legislatures he estat regidora d’educació a l’Ajuntament de Parlavà. Ha estat durant deu anys Secretària General de la Federació de treballadors de l’ensenyament de la UGT a Comarques Gironines i cinc anys a nivell nacional. Professionalment és mestra i llicenciada en psicologia, i ha treballat a diverses escoles públiques de la comarca. En l'actualitat és professora de l’Institut Montgrí.

Sandra Pibernat i Busquets (LEST)

spibernat@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1968. Actualment, és regidora de la destinació turística Torroella - l'Estartit - Illes Medes. Ha estat regidora d'Educació, Salut i Acció Social durant la legislatura 2011-2015. Professionalment, és Diplomada en Ciències Empresarials a la UdG i Llicenciada en Econòmiques a la UAB. Exerceix d'economista a través de la seva pròpia empresa.

Jordi Cordón i Pulido (CDC)

jcordon@torroella-estartit.cat

Nascut el 1971. Ha estat Alcalde de Torroella de Montgrí durant la legislatura 2011-2015 i 2015 -2016. Actualment, és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Militant de CDC des de fa 15 anys, desenvolupant diferents tasques tant a l'agrupació local com a la comarcal. Vinculat des de fa molts anys a l'Agrupació Sardanista Continüitat. Professionalment és Adminstratiu i Tècnic Tributari i ha desenvolupat tasques comercials.

Francesc Puig i Bagué (CDC)

fpuig@torroella-estartit.cat

Nascut el 1961. Ha estat regidor d' Urbanisme, Habitatge, Paisatge Urbà i Promoció Econòmica durant la legislatura 2011-2015 i 2015-2016. Actualment és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. És el President local de CDC. Professionalment és empresari.

Núria Bosch i Germà (CDC)

nbosch@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1964. Ha estat regidora de Cultura, Festes, Patrimoni i Museu de la Mediterrània durant la legislatura 2011-2015 i 2015-2016. Actualment és regidora de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Estudis de música al Conservatori del Bruc de Barcelona. Treballadora d’una empresa del municipi.

Juan Ramón Aladid i Llanas (CDC)

jraladid@torroella-estartit.cat

Nascut el 1962. Ha estat regidor d'Esport, Món Rural i Unitat Operativa de Manteniment durant la legislatura 2011-2015 i 2015-2016. Actualment, és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Professionalment és lampista.

Robert Huertas i Huertas (CUP)

rhuertas@torroella-estartit.cat

Nascut el 1990. Actualment, és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgri.

Carles Ventura i Sanchez (CUP)

cventura@torroella-estartit.cat

Nascut el 1986. Actualment, és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgri.

Gregori Sarquella i Subirós (COET)

gsarquella@torroella-estartit.cat

Nascut el 1976. Regidor del COET des de 2011. Actualment, segueix essent regidor. Empresari. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i màster en Governança Local i Gestió Pública.

Gemma Farreró i Pujadas (COET)

gfarrero@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1988. Actualment, és regidora de l'Ajuntament de Torroella de Montgri. Professionalment és Llicenciada en Psicologia i Màster en Psicogeriatria i gent gran.

Formen el govern municipal els regidors d' ERC-JUNTS, UPM i L'EST.

Les sessions del Ple són públiques i tenen lloc, a l'Auditori de Can Quintana, el primer dijous de cada mes a les 20 h. A causa de les festes de Nadal i de les vacances d’estiu, les sessions corresponents a gener i setembre podran celebrar-se el segon dijous del mes. En cas que algun dia en què s’hagi de celebrar sessió sigui inhàbil, aquesta tindrà lloc el dia hàbil anterior, a la mateixa hora.

Actes del Ple municipal:

Les ordres del dia i les actes del Ple s'exposen sempre al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, al web municipal i al Portal de Transparència.

Aquesta pàgina us dóna accés a les actes del Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí que ja han estat aprovades en la reunió següent del Ple que correspongui, en format pdf (per accedir-hi necessiteu tenir instal·lat en el vostre ordinador el programa Adobe Acrobat; si voleu us el podeu descarregar clicant aquí )

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis