Avisos

Ple municipal

El ple municipal és l’òrgan de màxima representació política dels ciutadans en el govern municipal. L’integren, tots els regidors i regidores i és presidit per l’alcalde/ssa. Actualment, formen part del Ple 17 regidors/es. Les seves competències estan definides a l’article 22 de la Llei 7/1985, reguladora de les Bases del Règim Local: competències del Ple

 

Josep Ma Rufí i Pagès (ERC - JUNTS) Alcalde

rufi@torroella-estartit.cat

Nascut el 1961. Actualment, és Alcalde de Torroella de Montgrí i responsable de les àrees de Secretaria, Hisenda, Serveis Municipals, Administració electrònica, Transparència i Bon govern. Regidor d'ERC des de 2007. Ha estat alcalde de Torroella de Montgrí (2009-2011). Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des de 1981. Professionalment és veterinari.

Jordi Colomí i Massanas (UPM)

jcolomi@torroella-estartit.cat

Nascut el 1960. Actualment, és primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, activitats, patrimoni, zona esportiva, món rural, esports i UOM.Va comencar en política municipal al 1987 formant part de la llista d'UPM. Va ser regidor d'Urbanisme de Torroella de Montgrí del 1991 al 2003 i Cap de Gabinet de l'Alcaldia de Salt del 2007 al 2011. Professionalment, és delegat d'una empresa de formació.

Josep Martinoy i Casademont (UPM)

jmartinoy@torroella-estartit.cat

Nascut el 1961. Actualment, és regidorde seguretat ciutadana, mobilitat, comunicació i Espai Ter. Professionalment, és llicenciat en Ciències de la Informació. Vinculat des del 1984 al Diari El Punt. Va ser subdirector del diari El Punt-Avui. Professor de Política Internacional. Ara fa un curs anual a la Casa de Cultura de Girona.

Sandra Bartomeus i Vicens (ERC-JUNTS)

sbartomeus@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1980. Actualment, és regidora de Medi Ambient, planejament urbanístic derivat, Habitatge i Salut. Ha estat regidora des del 2011 formant part de les candidatures de CiU i posteriorment per ERC-JUNTS. Professionalment és enginyera Industrial, desenvolupant la seva feina com a professional liberal. Tècnica Superior en Prevenció de riscos laborals i Màster en Gestió d’Eficiència Energètica.

Sílvia Comas i Batista (L'EST)

scomas@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1984. Actualment, és regidora de gestió costanera i platges. Llicenciada en Dret i sots-directora d'una empresa turística de l'Estartit. Ha estat regidora de Medi Ambient i Joventut durant la leglislatura 2011-2015 i presidenta del Consell Municipal de l'Estartit i posteriorment de l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit.

Marc Calvet i Martí (ERC-JUNTS)

mcalvet@torroella-estartit.cat

Nascut el 1971. Actualment, és regidor de promoció econòmica, comerç, ocupació i empresa, participació ciutadana i consells de barri. Ha estat regidor des del 2011. President de la Secció Local d'ERC a Torroella de Montgrí, ha estat membre de la junta i President de l’Associació de Comerciants de Torroella de Montgrí. Professionalment, és Tècnic especialista en Electromecànica, treballa com a tècnic a una empresa de serveis.

Anna Ma Mercader i Sais (ERC-JUNTS)

amercader@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1969. Actualment, és regidora de Cultura, festes, patrimoni cultural, educació i OA Museu de la Mediterrània. Ha estat coordinadora de l'Assamblea Nacional de Catalunya a Torroella de Montgrí i membre de diferents entitats locals com l'Associació Sardanista Continuïtat, Emporion i el Llibre de la Festa Major.

Roser Font i Pi (UPM)

rfont@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1958. Actualment, és regidora d' Acció social, joventut i recursos humans. Durant dues legislatures he estat regidora d’educació a l’Ajuntament de Parlavà. Ha estat durant deu anys Secretària General de la Federació de treballadors de l’ensenyament de la UGT a Comarques Gironines i cinc anys a nivell nacional. Professionalment és mestra i llicenciada en psicologia, i ha treballat a diverses escoles públiques de la comarca. En l'actualitat és professora de l’Institut Montgrí.

Sandra Pibernat i Busquets (LEST)

spibernat@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1968. Actualment, és regidora de la destinació turística Torroella - l'Estartit - Illes Medes. Ha estat regidora d'Educació, Salut i Acció Social durant la legislatura 2011-2015. Professionalment, és Diplomada en Ciències Empresarials a la UdG i Llicenciada en Econòmiques a la UAB. Exerceix d'economista a través de la seva pròpia empresa.

Jordi Cordón i Pulido (CDC)

jcordon@torroella-estartit.cat

Nascut el 1971. Ha estat Alcalde de Torroella de Montgrí durant la legislatura 2011-2015 i 2015 -2016. Actualment, és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Militant de CDC des de fa 15 anys, desenvolupant diferents tasques tant a l'agrupació local com a la comarcal. Vinculat des de fa molts anys a l'Agrupació Sardanista Continüitat. Professionalment és Adminstratiu i Tècnic Tributari i ha desenvolupat tasques comercials.

Francesc Puig i Bagué (CDC)

fpuig@torroella-estartit.cat

Nascut el 1961. Ha estat regidor d' Urbanisme, Habitatge, Paisatge Urbà i Promoció Econòmica durant la legislatura 2011-2015 i 2015-2016. Actualment és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. És el President local de CDC. Professionalment és empresari.

Núria Bosch i Germà (CDC)

nbosch@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1964. Ha estat regidora de Cultura, Festes, Patrimoni i Museu de la Mediterrània durant la legislatura 2011-2015 i 2015-2016. Actualment és regidora de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Estudis de música al Conservatori del Bruc de Barcelona. Treballadora d’una empresa del municipi.

Juan Ramón Aladid i Llanas (CDC)

jraladid@torroella-estartit.cat

Nascut el 1962. Ha estat regidor d'Esport, Món Rural i Unitat Operativa de Manteniment durant la legislatura 2011-2015 i 2015-2016. Actualment, és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Professionalment és lampista.

Robert Huertas i Huertas (CUP)

rhuertas@torroella-estartit.cat

Nascut el 1990. Actualment, és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgri.

Carles Ventura i Sanchez (CUP)

cventura@torroella-estartit.cat

Nascut el 1986. Actualment, és regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgri.

Gregori Sarquella i Subirós (COET)

gsarquella@torroella-estartit.cat

Nascut el 1976. Regidor del COET des de 2011. Actualment, segueix essent regidor. Empresari. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i màster en Governança Local i Gestió Pública.

Gemma Farreró i Pujadas (COET)

gfarrero@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1988. Actualment, és regidora de l'Ajuntament de Torroella de Montgri. Professionalment és Llicenciada en Psicologia i Màster en Psicogeriatria i gent gran.

Actualment, des del 2016, el govern municipal està constituït pels regidors dels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya-Junts (ERC-Junts), Unitat i Progrés Municipal (UPM) i L’Estartit som tots (L’EST).

En el mandat 2015-2019, el ple municipal va decidir delegar algunes de les seves competències. a l’alcaldia i a la junta de govern, tal com es recull en l’acta del ple extraordinari del 7 de juliol de 2015, que podeu consultar més avall.

En aquest mateix ple, es va definir celebrar el ple cada primer dijous de mes, a les 20h, exceptuant els mesos de gener o setembre, que pot patir modificacions a causa de les festivitats, o quan aquest caigui en un dia inhàbil, pel qual el ple es desplaçaria al dia hàbil anterior o posterior, a la mateixa hora.

Les sessions del ple són públiques i tenen lloc a l’auditori de Can Quintana-Museu de la Mediterrània. Els ordres del dia i les actes del ple municipal també són públiques i les podeu consultar aquí:

Actes del Ple municipal:

Les ordres del dia i les actes del Ple s'exposen sempre al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, al web municipal i al Portal de Transparència.

Aquesta pàgina us dóna accés a les actes del Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí que ja han estat aprovades en la reunió següent del Ple que correspongui, en format pdf (per accedir-hi necessiteu tenir instal·lat en el vostre ordinador el programa Adobe Acrobat; si voleu us el podeu descarregar clicant aquí )

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis