Ple municipal 2019-2023

El ple municipal és l’òrgan de màxima representació política dels ciutadans en el govern municipal. L’integren, tots els regidors i regidores i és presidit per l’alcalde/ssa. Actualment, formen part del Ple 17 regidors/es. Les seves competències estan definides a l’article 22 de la Llei 7/1985, reguladora de les Bases del Règim Local: competències del Ple

Actualment, el govern municipal està constituït pels regidors dels grups municipals d'Unitat i Progrés Municipal (UPM) i d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

En el mandat 2019-2023, el ple municipal va decidir delegar algunes de les seves competències a l’alcaldia i a la junta de govern, tal com es recull en l’acta del ple extraordinari del 15 de juny de 2019.

Actes i Ordres del dia del Ple municipal:
Les ordres del dia i les actes del Ple poden consultar-se sempre a la web municipal, així com al Portal de Transparència. Les actes del Ple es pengen a la web, un cop han estat aprovades en la reunió següent del Ple que correspongui.

Calendari de sessions:
El Ple municipal celebra sessió ordinària el primer dijous de cada mes, a les 20 h. A causa de les festes de Nadal i de les vacances d’estiu, les sessions corresponents a gener i setembre podran celebrar-se el segon dijous del mes. En cas que algun dia en què s’hagi de celebrar sessió sigui inhàbil, aquesta tindrà lloc el dia hàbil anterior, a la mateixa hora. Les sessions del ple són públiques i tenen lloc a l’auditori de Can Quintana-Museu de la Mediterrània.

Consulta el Règim de dedicacions, retribucions, assistències i indemnitzacions dels membres de la corporació.
 

Jordi Colomí i Massanas (UPM)

jcolomi@torroella-estartit.cat

Nascut el 1960. Va començar en política municipal al 1987 formant part de la llista d'UPM. Va ser regidor d'Urbanisme de Torroella de Montgrí del 1991 al 2003 i Cap de Gabinet de l'Alcaldia de Salt del 2007 al 2011. Entre juliol de 2016 i juny de 2019 va ser primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Activitats, Patrimoni, Zona Esportiva, Món Rural, Esports i UOM. Actualment és Alcalde.

- Dedicació exclusiva, amb un mínim de 37,5 h setmanals i una retribució bruta mensual de 3.197 €.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Josep Martinoy i Casademont (UPM)

jmartinoy@torroella-estartit.cat

Nascut el 1961. Entre el 25 de juliol de 2016 i fins a finals de mandat, el 15 juny de 2019, va exercir de regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat, Comunicació i Espai Ter. Professionalment, és llicenciat en Ciències de la Informació. Vinculat des del 1984 al Diari El Punt. Va ser subdirector del diari El Punt-Avui. Professor de Política Internacional. Fa un curs anual a la Casa de Cultura de Girona.

- Dedicació parcial, amb un mínim de 20 h setmanals i una retribució bruta mensual de 1.829 €.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Roser Font i Pi (UPM)

rfont@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1958. Entre el 25 de juliol de 2016 i fins a finals de mandat, el 15 juny de 2019, va exercir de regidora d' Acció Social, Joventut i Recursos Humans. Durant dues legislatures he estat regidora d’educació a l’Ajuntament de Parlavà. Ha estat durant deu anys Secretària General de la Federació de treballadors de l’ensenyament de la UGT a Comarques Gironines i cinc anys a nivell nacional. Professionalment ha estat mestra i és llicenciada en psicologia, i ha treballat a diverses escoles públiques de la comarca.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Anna Maria Bonada Pérez (UPM)

abonada@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1984. És llicenciada en Filosofia i treballa com a directora d'un centre de formació especialitzat per a estudiants de totes les edats. És afiliada a UPM des de l'any 2019.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Dúnia Oliveras Bagué (UPM)

doliveras@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1974. Va treballar a l'empresa Enplater durant tretze anys, posteriorment va emprendre i va obrir una botiga. Va ser presidenta de Montgrí Comerç, l'Associació de comerciants de Torroella de Montgrí. Actualment, i des del 2018, és comercial d'esdeveniments. És afiliada a UPM des del 2015.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Genís Pigem Olivé (UPM)

gpigem@torroella-estartit.cat

Nascut el 1978. És diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (ADE). És treballador de CaixaBank des de l'any 2.000. És membre de l'Associació Sardanista Continuïtat des de l'any 1986 on desenvolupa tasques d'entrenador, membre de la junta i també ballador, tan a la Colla Sardanista com a l'Esbart. Membre del Patronat de la Fundació Hospital de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí, des de l'any 2015. És afiliat a UPM des de 2003, i des de 2014 n'és el secretari. 

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Marc Calvet i Martí (ERC)

mcalvet@torroella-estartit.cat

Nascut el 1971. Durant el mandat 2015-2019 va ser regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Empresa, Participació Ciutadana i Consells de Barri. Ha estat regidor des del 2011. President de la Secció Local d'ERC a Torroella de Montgrí, ha estat membre de la junta i President de l’Associació de Comerciants de Torroella de Montgrí. Professionalment, és tècnic especialista en Electromecànica i treballa com a tècnic a una empresa de serveis.

- Dedicació parcial, amb un mínim de 20 h setmanals i una retribució bruta mensual de 1.829 €.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Anna Company Coll (ERC)

acompany@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1973. És diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses (ADE). Ha treballat com a responsable de compres i producció d'una empresa de làmpares de disseny. Ha estat treballadora de Caixa de Girona durant nou anys, i des de 2011 treballa a CaixaBank. Ha estat la presidenta de l'AMPA de l'Escola Guillem de Montgrí durant 6 anys i membre de la junta durant 12 anys. És membre dels Amics dels Gegants i Capgrossos de Torroella de Montgrí.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Jordi Oliver González (ERC)

joliver@torroella-estartit.cat

Nascut el 1972. És enginyer tècnic industrial, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, MBA, postgraduat en gestió de qualitat i ha realizat el màster universitari de formació del professorat. Ha treballat durant molts anys fent funcions de director de qualitat. Actualment és professor de formació professional.

- Dedicació parcial, amb un mínim de 20 h setmanals i una retribució bruta mensual de 1.829 €.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Natàlia Navarro Sastre (ERC)

nnavarro@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1966. Llicenciada en Història, especialitat en Arqueologia, Màster en Arxivística. Actualment dirigeix l'INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Sandra Bartomeus Vicens (JUNTS X CAT)

sbartomeus@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1980. Durant el mandat 2015-2019 va ser regidora de Medi Ambient, planejament urbanístic derivat, Habitatge i Salut. Ha estat regidora des del 2011 formant part de les candidatures de CiU, posteriorment per ERC-JUNTS i Junts per Catalunya. Professionalment és enginyera industrial amb despatx propi, desenvolupant la seva feina com a professional liberal. Tècnica superior en prevenció de riscos laborals i màster en gestió d’eficiència energètica. És membre de l'Assamblea Nacional Catalana (ANC), d'Omnium Cultural i dels Amics Protectors dels Animals de Torroella de Montgrí (APDA).

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Annamaria Mercader Sais (JUNTS X CAT)

amercader@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1969. Durant el mandat 2015-2019 va ser regidora de Cultura, festes, patrimoni cultural, educació i OA Museu de la Mediterrània. Professionalment, ha treballat durant molts anys de comercial del món de la construcció i actualment treballa a una empresa d'assegurances. Ha estat coordinadora de l'Assamblea Nacional de Catalunya a Torroella de Montgrí i membre de diferents entitats locals com l'Associació Sardanista Continuïtat, Emporion i el Llibre de la Festa Major.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Josep Surroca Bassa (CUP)

jsurroca@torroella-estartit.cat

Nascut el 1982. És diplomat en Geneologia per la Societat Catalana de Geneologia. Professionalment, es dedica al món de l'hostaleria. És membre dels Amics dels Gegants i Capgrossos, de la Taula per la Llibertat i la Democràcia de Torroella de Montgrí, de l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), representant a comarques gironines de l'associació «Familias de presos en Cataluña» i de la Societat Catalana de Geneologia.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Debora Aguilar Cabello (CUP)

daguilar@torroella-estartit.cat

Nascuda al 1981. Va estudiar formació professional de gestió administrativa i s'ha especialitzat en perruqueria canina i ensinistrament caní. Actualment, desenvolupa la seva activitat professional en un centre d'ensinistrament caní del municipi.  És membre de l'AMPA de l'escola Guillem de Montgrí, dels Amics dels Gegants i Capgrossos, de l'Equip Touch Els Senglars i forma part de l'Assamblea municipal de la CUP.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Jordi Cordon i Pulido (COMPROMÍS)

jcordon@torroella-estartit.cat

Nascut el 1971. Ha estat Alcalde de Torroella de Montgrí durant la legislatura 2011-2015 i 2015 -2016. Militant històric de CDC i PdCAT, desenvolupant diferents tasques tant a l'agrupació local com a la comarcal. Al 2018 crea la formació política Compromís per Torroella i l'Estartit. Vinculat des de fa molts anys a l'Agrupació Sardanista Continüitat. Professionalment és adminstratiu i tècnic tributari i ha desenvolupat tasques comercials.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Sandra Pibernat i Busquets (LEST)

spibernat@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1968. Entre el 25 de juliol de 2016 i fins a finals de mandat, el 15 juny de 2019, va exercir de regidora de Destinació Turística. Ha estat regidora d'Educació, Salut i Acció Social durant la legislatura 2011-2015. Professionalment, és diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Econòmiques. Exerceix d'economista a través de la seva pròpia empresa.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Pere Cuadros Dilla (Cs)

pcuadros@torroella-estartit.cat

Nascut el 1997. Ha estudiat un Grau superior en màrqueting i publicitat i un Grau mitjà administratiu. Actualment exerceix com a gerent de màrqueting a una empresa del sector privat. És afiliat al partit polític Ciudadanos des de l'any 2018.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

eventis