Avisos

Visita institucional de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga

La regidora de Cultura, Roser Font, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga
La regidora de Cultura, Roser Font, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga

31.07.2021

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada del recentment nomenat director dels serveis territorials de Cultura a Girona, Josep Calatayud, ha fet una visita institucional aquest vespre a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, abans d'assistir al concert inaugural del Festival de Torroella 2021, a l'Auditori Teatre Espai Ter. Ha estat rebuda per l'alcalde, Jordi Colomí, i diversos regidors i regidores de l'equip de govern. A l'acte també hi han assistit el diputat al Congrés, Joan Margall, i el president de Joventuts Musicals de Torroella, Albert Bou. Després d'intercanviar impressions al voltant de la importància que té la Cultura a Torroella de Montgrí, la consellera ha signat al Llibre d'Honor. Posteriorment, s'ha desplaçat fins a l'Espai Ter, acompanyada dels assistents a la trobada institucional.

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis