Avisos

L'Espai Ter acull l'estrena a les comarques gironines del nou disc de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba

27.04.2021

L’Auditori Teatre Espai Ter acull aquest proper dissabte, 1 de maig, l’estrena a les comarques gironines del nou disc de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba. El concert està a punt d’esgotar les entrades. 

La cantat Maria del Mar Bonet i el compositor, músic i vocalista Borja Penalba ja fa temps que comparteixen escenaris. Amb més de 200 concerts junts, els dos artistes han anat teixint complicitats musicals que ara presenten en un nou disc titulat Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba. El treball es va gravar en directe al teatre Micalet de València durant els concerts celebrats l’any passat coincidint amb els cinquanta anys de la primera actuació de la cantant mallorquina en el mateix escenari.

Acompanyats pel percussionista Antonio Sánchez, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba presenten en concert les cançons que han creat conjuntament els darrers anys fruit d’aquesta col·laboració amb un repertori que inclou també alguns dels clàssics de la cantant mallorquina com ara «No trobaràs la mar», «La Balanguera» o «Mar desfeta», a més d'un bon grapat de temes inèdits.

El concert és una oportunitat única per gaudir d’aquesta combinació de talent i repassar la carrera musical d’una de les grans veus de la nostra cultura. 

Últimes entrades pels espectacles del mes de maig
La resta d’espectacles programats a l’Espai Ter aquest mes de maig tenen les entrades exhaurides o ofereixen les últimes entrades. Per l’obra teatral Cobertura -amb Clara Segura i Bruno Oro- no queden entrades; la proposta La Cabra o Qui és la Sylvia? -amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch- ofereix les últimes 10 localitats, mentre que el concert de Glaucs -que celebra el seu 25è aniversari- ja ha superat el 50 % d’ocupació.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis