Avisos

Ja tenim els guanyadors del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons o finestres a Torroella de Montgrí

Sónia León. Categoria Façanes
Sónia León. Categoria Façanes
Nathalie Clement. Categoria Finestres
Nathalie Clement. Categoria Finestres
Rubiela Barrera. Categoria Balcons
Rubiela Barrera. Categoria Balcons

11.01.2021

El jurat del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres, organitzat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha decidit els guanyadors/es per cada una de les categories establertes. Les guanyadores, que ja han estat informades per l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament, han estat les següents: 

CATEGORIA DE BALCONS:

  • Rubiela Barrera Álvarez. Carrer de l’Església

CATEGORIA FINESTRES:

  • Nathalie Clemente Murisier. Carrer del Roser

CATEGORIA FAÇANES:

  • Sònia León Alonso. Passatge Creu de la Rutlla

La dotació econòmica total del concurs és de 600 €, a bescanviar en els comerços de Torroella de Montgrí. Aquest premi que està distribuït en les tres categories i amb 4 vals cadascuna per un valor de 50 €. D'aquesta manera, el propi premi també ajudarà a la promoció del comerç local.

Els criteris de valoració, que marcaven les bases del concurs han estat els següents:

  • Disseny, originalitat i calidesa
  • Esperit nadalenc
  • Efecte estètic
  • Atractiu per als vilatans

L'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament valora molt positivament la resposta ciutadana d'aquesta nova inciativa per promocionar la decoració nadalenca, tant per la quantitat per persones inscrites, amb 35 participants, com per la seva qualitat. En aquest sentit, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí dóna l'enhorabona a tots els inscrits, així com els agraeix la seva participació.

 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis