Ja tenim els guanyadors del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons o finestres a Torroella de Montgrí

Sónia León. Categoria Façanes
Sónia León. Categoria Façanes
Nathalie Clement. Categoria Finestres
Nathalie Clement. Categoria Finestres
Rubiela Barrera. Categoria Balcons
Rubiela Barrera. Categoria Balcons

11.01.2021

El jurat del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres, organitzat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha decidit els guanyadors/es per cada una de les categories establertes. Les guanyadores, que ja han estat informades per l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament, han estat les següents: 

CATEGORIA DE BALCONS:

  • Rubiela Barrera Álvarez. Carrer de l’Església

CATEGORIA FINESTRES:

  • Nathalie Clemente Murisier. Carrer del Roser

CATEGORIA FAÇANES:

  • Sònia León Alonso. Passatge Creu de la Rutlla

La dotació econòmica total del concurs és de 600 €, a bescanviar en els comerços de Torroella de Montgrí. Aquest premi que està distribuït en les tres categories i amb 4 vals cadascuna per un valor de 50 €. D'aquesta manera, el propi premi també ajudarà a la promoció del comerç local.

Els criteris de valoració, que marcaven les bases del concurs han estat els següents:

  • Disseny, originalitat i calidesa
  • Esperit nadalenc
  • Efecte estètic
  • Atractiu per als vilatans

L'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament valora molt positivament la resposta ciutadana d'aquesta nova inciativa per promocionar la decoració nadalenca, tant per la quantitat per persones inscrites, amb 35 participants, com per la seva qualitat. En aquest sentit, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí dóna l'enhorabona a tots els inscrits, així com els agraeix la seva participació.

 

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis