Ja tenim els guanyadors del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons o finestres a Torroella de Montgrí

Sónia León. Categoria Façanes
Sónia León. Categoria Façanes
Nathalie Clement. Categoria Finestres
Nathalie Clement. Categoria Finestres
Rubiela Barrera. Categoria Balcons
Rubiela Barrera. Categoria Balcons

11.01.2021

El jurat del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres, organitzat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha decidit els guanyadors/es per cada una de les categories establertes. Les guanyadores, que ja han estat informades per l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament, han estat les següents: 

CATEGORIA DE BALCONS:

  • Rubiela Barrera Álvarez. Carrer de l’Església

CATEGORIA FINESTRES:

  • Nathalie Clemente Murisier. Carrer del Roser

CATEGORIA FAÇANES:

  • Sònia León Alonso. Passatge Creu de la Rutlla

La dotació econòmica total del concurs és de 600 €, a bescanviar en els comerços de Torroella de Montgrí. Aquest premi que està distribuït en les tres categories i amb 4 vals cadascuna per un valor de 50 €. D'aquesta manera, el propi premi també ajudarà a la promoció del comerç local.

Els criteris de valoració, que marcaven les bases del concurs han estat els següents:

  • Disseny, originalitat i calidesa
  • Esperit nadalenc
  • Efecte estètic
  • Atractiu per als vilatans

L'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament valora molt positivament la resposta ciutadana d'aquesta nova inciativa per promocionar la decoració nadalenca, tant per la quantitat per persones inscrites, amb 35 participants, com per la seva qualitat. En aquest sentit, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí dóna l'enhorabona a tots els inscrits, així com els agraeix la seva participació.

 

27.01.2021

Aquesta setmana s’han portat a termes les visites presencials a l’Auditori Teatre Espai Ter dels alumnes de 5è de l’escola Guillem de Montgrí... (Llegir més)

27.01.2021

Benvolguts veïns/es, Us informem que l’Ajuntament vol promoure i incrementar el parc d’habitatges de lloguer social al municipi. Per aquest... (Llegir més)

26.01.2021

L'Auditori Teatre Espai Ter ha acollit l'enregistrament d'un àlbum que forma part de les activitats de commemoració de l'Any Robert Gerhard,... (Llegir més)

25.01.2021

Un any després del devastador temporal Gloria, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa un balanç positiu dels treballs realitzats al municipi per... (Llegir més)

22.01.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí fa una valoració molt positiva de les mesures adoptades els darrers sis mesos per pacificar la circulació i... (Llegir més)

22.01.2021

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

18.01.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí transformarà la plaça de la Vila en un espai públic de reflexió i pensament, mitjançant un nou projecte... (Llegir més)

15.01.2021

El centre de salut Federòptics Elisabet dedicat a l'optometria, contactologia i  l'audiometria de Torroella de Montgrí ha signat un acord de... (Llegir més)

14.01.2021

Tots els indicadors COVID-19 a Torroella i a l'Estartit s'han incrementat exponencialment en menys d'un mes, del 18 de desembre al 13 de gener,... (Llegir més)

13.01.2021

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2021, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

11.01.2021

El trencament d'un petit tram de mur del torrent d'en Planes, a la zona urbana de l'Estartit, al carrer Palangre, ha estat la principal incidència... (Llegir més)

05.01.2021

Aquest matí s’ha fet la vacunació de residents i personal a les dues residències que gestiona la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de... (Llegir més)

04.01.2021

Els patges i els carters reials ja estan instal·lats a l'Espai Ter per recollir les cartes de les nenes i els nens de Torroella de Montgrí que els... (Llegir més)

05.01.2021

A partir del dijous 7 de gener entren en vigor noves mesures especials per contenir l’increment de casos de Covid-19 que s’ha produït en les... (Llegir més)

eventis