Avisos

La Fundació Hospital- Asil de pobres i malalts inicia per primera vegada una campanya de crowdfunding i participa en un estudi sobre el Covid -19

10.06.2020

La fundació Hospital-Asil de pobres i malalts que gestiona les dues residències de Torroella de Montgrí: Vila Vella i Santa Caterina inicia per primera vegada una campanya de Crowdfunding

Les Residències Vila Vella i Santa Caterina, ara per ara, no tenen cap persona resident diagnosticada amb el  virus  Covid-19.

Després d’un temps de prevenció i aïllament han encarat la Fase 2 amb optimisme i  ja han obert les portes als familiars  visitants complint  les mesures de seguretat acordades per les  autoritats sanitàries

Al mateix temps, i després d’un acurat temps de mantenir les màximes exigències amb les mesures de prevenció i la lluita contra la Covid-19 , en que han assumit una inversió econòmica extra i sobrevinguda per la compra de materials de protecció i per desinfeccions, per primera vegada, han iniciat una campanya de Crowdfunding .

La campanya de Crowdfunding durarà un mes i mig.  Es mantindrà en xarxes socials pròpies i en webs d’empreses del municipi fins el dia 15 de juliol. Amb el lema Ens ajudes? #COVIDZero  té per objectiu donar visibilitat a la tasca de servei de la Fundació, entitat sense ànim de lucre, que gestiona les dues residències , i recollir fons per continuar treballant amb la màxima eficàcia i qualitat assistencial la seguretat de les persones residents , així com dels professionals.

 https://www.migranodearena.org/ca/repte/22074/ens-ajudes-covid-zero

Al mateix temps , participen en un estudi que analitzarà el comportament del coronavirus. És un treball impulsat per l’Observatori de la Dependència ACRA. Un projecte pioner per la millora del comportament de la malaltia en gent gran , que ajudi al sistema de salut i als científics a descobrir conclusions per prevenir les patologies derivades .

 

 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis