Torroella i l'Estartit seran les seus dels dos tornejos de futbol formatiu que organitza la UE Llagostera

09.06.2020

 L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i la UE Llagostera han signat un conveni de col·laboració per tal que el municipi sigui la seu, durant els tres propers anys, dels dos tornejos de futbol formatiu de primer nivell que organitza el club.

El primer que se celebrarà serà el prestigiós Brava Footbal,  adreçat a les categories benjamí i aleví. Aquest any s'havia de celebrar la segona edició, però la crisi del coronavirus ho ha impedit. Es tornarà a programar per a l'any vinent, el darrer cap de setmana de maig o el primer de juny. La competició pot aplegar al voltant de 80 equips, entre els quals hi ha els clubs més destacats de l'Estat, la qual cosa el converteix en un dels referents del futbol formatiu al nostre país. El torneig implica la mobilització de més d'un miler de persones, entre jugadors, equips tècnics i familiars.

Així mateix, el municipi també serà la seu d'un nou torneig de filosofia similar al Brava Football, que la UE Llagostera té previst organitzar per primer cop al mes de setembre de 2021, adreçat a la categoria infantil. De la mateixa manera, l'activitat implica la mobilització de molts esportistes i familiars.

Amb aquesta col·laboració el club centralitzarà les dues competicions en una única seu (aquest any estava planificat en tres seus diferents) i l'Ajuntament posarà a la seva disposició les instal·lacions dels camps municipals de Torroella i de l'Estartit, en total 3 camps, un dels quals es va estrenar aquesta temporada. Així mateix, els esportistes, directius, tècnics i familiars es podran allotjar al mateix municipi gràcies a l'àmplia oferta hotelera i de càmpings, i gaudir de l'oferta de serveis turístics que té aquest municipi de la Costa Brava.

Signatura del conveni
La signatura del conveni de col·laboració la van formalitzar ahir a la tarda a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'alcalde, Jordi Colomí; el president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer i la presidenta de la UE Llagostera, Isabel Tarragó. A l'acte de signatura també hi van assistir el regidor d'Esports, Genís Pigem; la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras i el director esportiu de la UE Llagostera, Oriol Alsina.

L'alcalde, Jordi Colomí, s'ha mostrat molt il·lusionat per la formalització d'aquest conveni i assegura que és una molt bona notícia per al municipi, tant a nivell esportiu com de promoció de la destinació. En aquest sentit, ha agraït a la UE Llagostera les facilitats que ha donat per a l'entesa i la formalització de l'acord. Colomí ha recordat que el municipi disposa de tres camps de futbol de primer nivell i d'una oferta d'allotjament i de serveis que ofereixen totes les garanties perquè els tornejos siguin un èxit.

L'alcalde ha recordat que paral·lelament a aquests dos tornejos, el municipi continuarà essent una de les seus de referència del torneig internacional de futbol base MIC Football, que s'organitza per Setmana Santa. Les properes setmanes se signarà el conveni per refermar aquesta col·laboració durant els propers quatre anys.

Isabel Tarragó, per la seva banda, ha valorat molt positivament la possibilitat de centralitzar els dos tornejos en una única seu, la qual cosa minimitza desplaçament i ofereix una major comoditat a tots els participants i acompanyants. Assegura que amb aquesta col·laboració amb l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit, els tornejos fixen les bases per anar creixent i consolidar-se com una de les cites de referència del futbol formatiu al nostre país.

08.04.2021

Demà divendres tindrà lloc la inauguració formal de la 7a edició del Festival de Fotografia Mirades, que organitza bianualment l'associació... (Llegir més)

30.03.2021

(30.03.21) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí cerca una persona per a ocupar el lloc de treball de tècnic/a de medi ambient, mentre duri el... (Llegir més)

25.03.2021

Des de l’ABS de Torroella de Montgrí es continua desplegant la campanya de vacunació contra la COVID-19, que es va iniciar el mes de febrer,... (Llegir més)

25.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua fomentant les polítiques actives d'ocupació i aquest any ha incorporat tres persones desocupades a... (Llegir més)

24.03.2021

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha enllestit l’últim cens hivernal d’aus aquàtiques, elaborat el mes de gener, amb... (Llegir més)

22.03.2021

La Biblioteca Municipal Pere Blasi, de Torroella de Montgrí, va triplicar el 2020 el préstec de llibre digitals (1.240), respecte l'any 2019 (372).... (Llegir més)

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la... (Llegir més)

16.03.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha participat aquest matí en el seminari nacional online del projecte europeu de turisme... (Llegir més)

15.03.2021

Alumnes d'Ostelea, Escola de Management en Turisme, de Barcelona, i del grau de Geografia de la UdG han conegut de primera mà com s'ha gestat, quins... (Llegir més)

08.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i el Departament d'Educació de la Generalitat han acordat que l'Escola Portitxol pugui... (Llegir més)

03.03.2021

L’Ajuntament i l'EMD iniciaran el 8 de març, coincidint amb el Dia de la Dona, la fase de propostes d'un procés participatiu promogut per tal de... (Llegir més)

04.03.2021

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

04.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint la redacció del projecte definitiu per urbanitzar el carrer de Fàtima, amb l'objectiu que es... (Llegir més)

eventis