Torroella i l'Estartit seran les seus dels dos tornejos de futbol formatiu que organitza la UE Llagostera

09.06.2020

 L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i la UE Llagostera han signat un conveni de col·laboració per tal que el municipi sigui la seu, durant els tres propers anys, dels dos tornejos de futbol formatiu de primer nivell que organitza el club.

El primer que se celebrarà serà el prestigiós Brava Footbal,  adreçat a les categories benjamí i aleví. Aquest any s'havia de celebrar la segona edició, però la crisi del coronavirus ho ha impedit. Es tornarà a programar per a l'any vinent, el darrer cap de setmana de maig o el primer de juny. La competició pot aplegar al voltant de 80 equips, entre els quals hi ha els clubs més destacats de l'Estat, la qual cosa el converteix en un dels referents del futbol formatiu al nostre país. El torneig implica la mobilització de més d'un miler de persones, entre jugadors, equips tècnics i familiars.

Així mateix, el municipi també serà la seu d'un nou torneig de filosofia similar al Brava Football, que la UE Llagostera té previst organitzar per primer cop al mes de setembre de 2021, adreçat a la categoria infantil. De la mateixa manera, l'activitat implica la mobilització de molts esportistes i familiars.

Amb aquesta col·laboració el club centralitzarà les dues competicions en una única seu (aquest any estava planificat en tres seus diferents) i l'Ajuntament posarà a la seva disposició les instal·lacions dels camps municipals de Torroella i de l'Estartit, en total 3 camps, un dels quals es va estrenar aquesta temporada. Així mateix, els esportistes, directius, tècnics i familiars es podran allotjar al mateix municipi gràcies a l'àmplia oferta hotelera i de càmpings, i gaudir de l'oferta de serveis turístics que té aquest municipi de la Costa Brava.

Signatura del conveni
La signatura del conveni de col·laboració la van formalitzar ahir a la tarda a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'alcalde, Jordi Colomí; el president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer i la presidenta de la UE Llagostera, Isabel Tarragó. A l'acte de signatura també hi van assistir el regidor d'Esports, Genís Pigem; la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras i el director esportiu de la UE Llagostera, Oriol Alsina.

L'alcalde, Jordi Colomí, s'ha mostrat molt il·lusionat per la formalització d'aquest conveni i assegura que és una molt bona notícia per al municipi, tant a nivell esportiu com de promoció de la destinació. En aquest sentit, ha agraït a la UE Llagostera les facilitats que ha donat per a l'entesa i la formalització de l'acord. Colomí ha recordat que el municipi disposa de tres camps de futbol de primer nivell i d'una oferta d'allotjament i de serveis que ofereixen totes les garanties perquè els tornejos siguin un èxit.

L'alcalde ha recordat que paral·lelament a aquests dos tornejos, el municipi continuarà essent una de les seus de referència del torneig internacional de futbol base MIC Football, que s'organitza per Setmana Santa. Les properes setmanes se signarà el conveni per refermar aquesta col·laboració durant els propers quatre anys.

Isabel Tarragó, per la seva banda, ha valorat molt positivament la possibilitat de centralitzar els dos tornejos en una única seu, la qual cosa minimitza desplaçament i ofereix una major comoditat a tots els participants i acompanyants. Assegura que amb aquesta col·laboració amb l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit, els tornejos fixen les bases per anar creixent i consolidar-se com una de les cites de referència del futbol formatiu al nostre país.

15.01.2021

El centre de salut Federòptics Elisabet dedicat a l'optometria, contactologia i  l'audiometria de Torroella de Montgrí ha signat un acord de... (Llegir més)

14.01.2021

Tots els indicadors COVID-19 a Torroella i a l'Estartit s'han incrementat exponencialment en menys d'un mes, del 18 de desembre al 13 de gener,... (Llegir més)

13.01.2021

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2021, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

11.01.2021

El trencament d'un petit tram de mur del torrent d'en Planes, a la zona urbana de l'Estartit, al carrer Palangre, ha estat la principal incidència... (Llegir més)

11.01.2021

El jurat del Concurs de decoració nadalenca de façanes, balcons i/o finestres, organitzat per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha decidit... (Llegir més)

05.01.2021

Aquest matí s’ha fet la vacunació de residents i personal a les dues residències que gestiona la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de... (Llegir més)

04.01.2021

Els patges i els carters reials ja estan instal·lats a l'Espai Ter per recollir les cartes de les nenes i els nens de Torroella de Montgrí que els... (Llegir més)

05.01.2021

A partir del dijous 7 de gener entren en vigor noves mesures especials per contenir l’increment de casos de Covid-19 que s’ha produït en les... (Llegir més)

04.01.2021

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) ha fet la donació d’aliments, productes per a la higiene personal i de neteja a les... (Llegir més)

02.01.2021

Escolteu atentament el missatge que ens han deixat avui els Patges de SSMM Els Tres Reis de l'Orient  Missatge del Patges  (Llegir més)

30.12.2020

A partir d'avui i fins el 18 de gener del 2021 podeu visitar a la capella de Sant Antoni l’exposició dels dibuixos dels Cartells de Reis 2021.... (Llegir més)

28.12.2020

Com cada any i encara més si cap, ha estat molt difícil triar 3 premiats per cada categoria perquè els nens i nenes que s’hi han presentat han... (Llegir més)

23.12.2020

A partir de dilluns 28 podeu agafar el vostre torn per lliurar les vostres cartes a Ses Majestats Els Tres Reis de l'Orient. No oblideu que els... (Llegir més)

23.12.2020

L'Espai Ter anuncia una vintena d'espectacles pel 2021 amb el concert de Maria del Mar Bonet i les obres "Una història rea" i "La cabra", o "Qui és... (Llegir més)

22.12.2020

L'índex de rebrot (Rho) va arribar el 18 de desembre a l'1,41. El dia 13 vam superar el valor d'1 (valor de 1.01) que veníem mantenint per sota des... (Llegir més)

eventis