Torroella i l'Estartit seran les seus dels dos tornejos de futbol formatiu que organitza la UE Llagostera

09.06.2020

 L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i la UE Llagostera han signat un conveni de col·laboració per tal que el municipi sigui la seu, durant els tres propers anys, dels dos tornejos de futbol formatiu de primer nivell que organitza el club.

El primer que se celebrarà serà el prestigiós Brava Footbal,  adreçat a les categories benjamí i aleví. Aquest any s'havia de celebrar la segona edició, però la crisi del coronavirus ho ha impedit. Es tornarà a programar per a l'any vinent, el darrer cap de setmana de maig o el primer de juny. La competició pot aplegar al voltant de 80 equips, entre els quals hi ha els clubs més destacats de l'Estat, la qual cosa el converteix en un dels referents del futbol formatiu al nostre país. El torneig implica la mobilització de més d'un miler de persones, entre jugadors, equips tècnics i familiars.

Així mateix, el municipi també serà la seu d'un nou torneig de filosofia similar al Brava Football, que la UE Llagostera té previst organitzar per primer cop al mes de setembre de 2021, adreçat a la categoria infantil. De la mateixa manera, l'activitat implica la mobilització de molts esportistes i familiars.

Amb aquesta col·laboració el club centralitzarà les dues competicions en una única seu (aquest any estava planificat en tres seus diferents) i l'Ajuntament posarà a la seva disposició les instal·lacions dels camps municipals de Torroella i de l'Estartit, en total 3 camps, un dels quals es va estrenar aquesta temporada. Així mateix, els esportistes, directius, tècnics i familiars es podran allotjar al mateix municipi gràcies a l'àmplia oferta hotelera i de càmpings, i gaudir de l'oferta de serveis turístics que té aquest municipi de la Costa Brava.

Signatura del conveni
La signatura del conveni de col·laboració la van formalitzar ahir a la tarda a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'alcalde, Jordi Colomí; el president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer i la presidenta de la UE Llagostera, Isabel Tarragó. A l'acte de signatura també hi van assistir el regidor d'Esports, Genís Pigem; la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras i el director esportiu de la UE Llagostera, Oriol Alsina.

L'alcalde, Jordi Colomí, s'ha mostrat molt il·lusionat per la formalització d'aquest conveni i assegura que és una molt bona notícia per al municipi, tant a nivell esportiu com de promoció de la destinació. En aquest sentit, ha agraït a la UE Llagostera les facilitats que ha donat per a l'entesa i la formalització de l'acord. Colomí ha recordat que el municipi disposa de tres camps de futbol de primer nivell i d'una oferta d'allotjament i de serveis que ofereixen totes les garanties perquè els tornejos siguin un èxit.

L'alcalde ha recordat que paral·lelament a aquests dos tornejos, el municipi continuarà essent una de les seus de referència del torneig internacional de futbol base MIC Football, que s'organitza per Setmana Santa. Les properes setmanes se signarà el conveni per refermar aquesta col·laboració durant els propers quatre anys.

Isabel Tarragó, per la seva banda, ha valorat molt positivament la possibilitat de centralitzar els dos tornejos en una única seu, la qual cosa minimitza desplaçament i ofereix una major comoditat a tots els participants i acompanyants. Assegura que amb aquesta col·laboració amb l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit, els tornejos fixen les bases per anar creixent i consolidar-se com una de les cites de referència del futbol formatiu al nostre país.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis