Avisos

Els equipaments municipals comencen a obrir les seves portes desprès del covid-19

05.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí comença a obrir les portes dels equipaments culturals i de serveis del municipi, desprès de la crisi sanitària del covid-19 que va comportar el tancament de tots els equipaments públics locals. 

Des de ja fa unes dues setmanes, l'edifici consistorial situat a la Plaça de la Vila ja està obert i es realitzen ja tràmits urgents amb cita prèvia. La majoria de tràmits que s'han realitzat durant aquests dies han estat relacionats amb registre civil i padró d'habitants, així com registre d'entrada i pagament de tributs. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha dotat d'un sistema de cita prèvia online i automàtic on els ciutadans poden escollir el dia i hora disponibles per poder fer tràmits. 

Aquesta propera setmana també s'obrirà l'edifici de Can Mach, on estan situades les oficies de l'àrea de Territori i Sostenibilitat, Promoció Econòmica i Comerç i Arxiu Municipal. Pel que fa a l'àrea d'urbanisme, per poder ser atès per tècnics muncipals caldrà demanar també cita prèvia. 

Pel que fa a l'Oficina de Turisme situada al Passeig Marítim de l'Estartit està previst que pugui començar a atendre visitants a partir de la propera setmana. 

Els equipaments culturals

Pel que fa als equipaments culturals, ja s'ha començat també la desecalada i la seva obertura de manera segura. Les biblioteques municipals, juntament amb l'Arxiu municipal van ser els primers en obrir la setmana passada, també amb cita prèvia. Aquest mateix cap de setmana s'obrirà l'històric Cinema Montgrí, convertint-se en la primera sala de cinema que s'obra a la demarcació de Girona desprès de la pandèmia. 

L'edifici de Casa Pastors on estan situades les oficines municipals de Cultura, Educació i Oficina de Català, entre d'altres, obrirà parcialment els dimecres i dijous de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Durant aquest horari es farà farà atenció a l'usuari des de la recepció i es començarà a oferir la possibilitat de disposar de l'auditori per a xerrades, reunions o cursos amb reserva prèvia i aforament limitat. 

Durant l'estiu es preveu que el Cine Petit romangui tancat, així com l'Escola municipal d'Adults, l'Escola Municipal de Música i Dansa i l'Aula d'Art Municipal.  

Pel que fa a la sala d'exposions de la Capella de Sant Antoni es reobrirà els divendres, dissabtes i dilluns, en horari d'11 a 14 h i de 17 a 21 h. Aquesta reobertura es farà doncs de manera parcial i esglaonada amb les mesures de seguretat i prevenció que decreten les autoritats sanitàries. 

El Museu de la Mediterrània també té previst poder obrir les seves portes a finals de la setmana vinent, coincidint amb l'obertura d'altres sales d'exposicions privades del municipi. Per la seva banda, l'Auditori Teatre Espai Ter va obrir l'equipament a partir del 3 de juny per tal de poder fer el retorn presencial de les entrades venudes d'espectacles que s'han hagut de cancel·lar. 

Els equipaments educatius i esportius 

Pel que fa a les escoles bressol municipals obriran les seves portes amb pocs infants i amb totes les mesures de seguretat requerides. L'Escola Bressol El Petit Montgrí acollirà una vintena d'infants dels 110 matriculats. Per la seva banda, a l'Escola Bressol Mar i Cel de l'Estartit s'espera que únicament 12 infants vagin al centre, dels 34 actualment inscrits. 

Des de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament s'està treballant també per poder començar a obrir els equipaments esportius municipals amb l'arribada de la fase 3 de la desescalada. Aquesta obertura es farà de manera gradual i amb les limitacions que siguin necessàries per tal de garantir la seguretat de les persones que usin les instal.lacions. 

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis