Avisos

Diumenge arrenca, al Cine Petit, la XV Mostra de Teatre Amateur

L'Associació de Teatre Medes-Montgrí programa quatre de les millors companyies de teatre amateur de les comarques gironines

17.01.2020

Aquest diumenge arrenca al Cine Petit de Torroella de Montgrí (18 h) la XV Mostra de Teatre Amateur, una proposta promoguda i organitzada per l'Associació de Teatre Medes-Montgrí que portarà al nostre municipi una selecció de les millors produccions de teatre no professional de les comarques gironines. L'obra que encetarà el cicle és Línies obertes, del Grup de Teatre de Sant Hilari, una excel·lent producció en què podrem veure quatre parelles d'amics molt singulars que es reuneixen per sopar, tot i que una proposta de joc innocent farà aflorar equívocs i secrets que precipitaran una trama d'embolics i tensions.

La mostra d'enguany inclou tres obres més:

Diumenge 26
Un dia qualsevol
Una sàtira burlesca, divertida, colpidora, lúcida i emotivfa que ens parla, en clau d'humor, de les dones d'avui i de les seves circumstàncies.
Companyia IncreiXendo

Diumenge 9 de febrer
Litus
Una comèdia agredolça que parla de l'amistat, de la mort i de l'amor.
Grup de teatre cassanenc

Diumenge 16 de febrer
Noietes
Es tracta d'una adaptació d'El florido pensil, un reflex, en clau d'humor, de l'educació de diverses generacions de la post-guerra.
Elenc Santperenc

Josep Ferrer, membre fundador de l'Associació de Teatre Medes-Montgrí, assegura que la mostra d'enguany és,  segurament, la que presentarà un nivell més elevat dels darrers anys, per bé que sempre s'han portat a Torroella una selecció d'obres i companyies de gran qualitat. En aquest sentit, assegura que el teatre amateur de les comarques gironines té un gran nivell, amb formacions amb molta experiència que poden fer gaudir al públic tant com el teatre professional. Així mateix, destaca el fet que Torroella de Montgrí, per la seva potent tradició cultural, és un gran aparador per a les companyies. També recalca el fet que la mostra de Torroella de Montgrí és sempre la primera de l’any que es fa a les comarques gironines, de manera que els grups hi venen amb moltes ganes d'actuar i començar la temporada.

La mostra de Torroella de Montgrí s'emmarca en la Campanya de Teatre Amateur 2020 que promouen la Fundació Casa de Cultura de Girona i la Federació Teatral Amateur Gironina. Es tracta d'una iniciativa que impulsada des del 2015  per incentivar la programació d'obres de teatre de companyies no professionals als municipis. A Torroella de Montgrí el cicle està organitzat per l'Associació de Teatre Medes-Montgrí, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de l'EMD de l'Estartit.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis