Avisos

El festival Fringe omplirà Torroella i l'Estartit de talent musical emergent

Una setantena de joves participaran en 20 concerts gratuïts del 18 al 21 de juliol en espais emblemàtics del municipi

16.07.2019

Una setantena de joves provinents dels millors conservatoris, escoles superiors de música d'Europa i institucions, ompliran durant quatre dies Torroella de Montgrí i l'Estartit del millor talent musical emergent. Del 18 al 21 de juliol, diferents espais emblemàtics de Torroella i la punta del Molinet, a l'Estartit, acolliran 20 concerts gratuïts de música clàssica, contemporània i els múltiples estils del jazz en la 6a edició del Fringe Festival de Torroella de Montgrí-L'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí amb el suport de la Fundació Banc de Sabadell

La plaça de Pere Rigau, al centre històric de Torroella, la Fundació Mascort, el Palau Solterra-Fundació Vila Casas, el Museu de la Mediterrània i La Sala, acolliran a Torroella de Montgrí los 12 concerts de música clàssica i contemporània que se celebraran los dies 18 i 19 de juliol. L'Estartit, on se celebra des de 2014 el Jazz Festival L'Estartit-Costa Brava, acollirà els dies 20 i 21 de juliol els 8 concerts de jazz del Fringe, que se celebraran en l'escenari privilegiat de la punta del Molinet, al cap de la Barra, amb vistes espectaculars de les illes Medes. L'espai del Molinet inclourà una zona d’oci i restauració de food trucks

Com en edicions anteriors, Joventuts Musicals de Catalunya seleccionarà una de les propostes musicals presentades en el Fringe Festival de Torroella de Montgrí-L'Estartit per a ser inclosa en el circuit de concerts de la Xarxa de Músiques a Catalunya de la temporada 2020-2021. 

Els joves músics que participen en el 6è Fringe Festival de Torroella de Montgrí-L'Estartit han estat seleccionats pels conservatoris, escoles superiors de música i institucions que col·laboren amb el Festival: l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Taller de Músics, el Conservatori Superior de Música del Liceu, l'Escuela Superior de Música Reina Sofía, el projecte social Cabal Musical, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l'Institut d'Estudis Baleàrics, el Berklee College of Music-València, el Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París (França), la Guildhall School of Music and Drama de Londres (Gran Bretanya), l'Hochschule für Musik Freiburg (Alemanya) i el Conservatorium van Amsterdam (Holanda). 

El 6è Fringe Festival de Torroella de Montgrí-L'Estartit compta amb el suport de la Fundació Banc de Sabadell i la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'Entitat Municipal Descentralitzada de L'Estartit, l'AIE Sociedad de Artistas Intérpretes o Ejecutantes de España, Jorquera Pianos, Escola Gris-Art de Fotografia, Illenc-Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears, Fundació Vila Casas, Fundació Mascort, Museu de la Mediterrània, La Sala i Estrella Damm.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis