Avisos

Nou cartipàs de govern per al mandat 2019-2023

28.06.2019

El nou cartipàs de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí per al mandat 2019-2023 vol donar resposta als grans reptes de futur que té el municipi per mitjà d’un organigrama que fomenti el treball transversal, sigui resolutiu i àgil en la presa de decisions i millori l’assistència al ciutadans. L’alcalde, Jordi Colomí (UPM), argumenta que la nova distribució d’àrees, regidories i serveis està basada en una exhaustiva visió de conjunt de la gestió i de la realitat municipal. Sosté, a més, que compta amb un equip de regidors i regidores molt preparats que permetrà reactivar el municipi i enfocar nous projectes, per continuar essent pioners, com fins ara, en molt àmbits.

El Ple extraordinari de cartipàs es va celebrar ahir al vespre. Durant la sessió es va donar compte dels decret de delegacions d’Alcaldia als regidors i regidores, de nomenament de tinents d'alcalde i membres de Junta de Govern, presidents de les comissions informatives, delegacions de l’Alcaldia a la Junta de Govern, representacions i delegacions de competències als regidors. Tambés es va portar a aprovació el règim retributiu, la dedicació dels membres de la Corporació, les indemnitzacions, el règim de sessions, les comissions informatives i la Junta de Portaveus.

El nou equip de govern estarà format per 10 regidors, 6 del grup municipal d’UPM i 4 el grup municipal d’ERC. Per reforçar el treball transversal, l’alcalde assumirà directament les àrees de Serveis Generals, Política Territorial i Política Econòmica, atès que són àmbits que afecten diverses regidories. Colomí ha avançat que aquest mandat els regidors de l’equip de govern, a banda de Torroella de Montgrí, també atendran en hores convingudes a l’Estartit.

Decret de delegacions de les atribucions de l’alcalde en els regidors/es 2019-2023

Pel que fa a les regidories i tinences d’alcaldia, quedaran repartides de la següent manera:

  • Jordi Colomí Massanas (UPM): (Alcalde) Serveis Generals, Política Territorial, Política Econòmica i Gestió del contracte de l’abastament d’aigua potable.
  • Marc Calvet Martí (ERC): (1r tinent d’alcalde) Participació Ciutadana, Unitat Operativa de Manteniment (UOM), Gestió Costanera i Platges, Gestió dels contractes dels serveis d’escombraries, enllumenat, neteja i edificis municipals.
  • Josep Martinoy Casademont (UPM): (2n tinent d’alcalde) Promoció Econòmica i Desenvolupament, Comunicació, Seguretat Ciutadana i Hisenda.
  • Jordi Oliver González (ERC): (3r tinent d’alcalde) Urbanisme.
  • Roser Font Pi (UPM): (4a tinenta d’alcalde) Cultura, Festes, Recursos Humans i Convivència.
  • Anna Company Coll (ERC): (5a tinent d’alcalde) Ensenyament i Joventut
  • Anna Maria Bonada Pérez (UPM): Acció Social i Salut.
  • Natàlia Navarro Sastre (ERC): Patrimoni Cultural, Arxiu Municipal i Medi Ambient.
  • Dúnia Oliveras Bagué (UPM): Destinació Turística Torroella-L’Estartit-Illes Medes, Comerç i Mercat.
  • Genís Pigem Olivé (UPM): Esports, Desenvolupament de la zona esportiva, Món Rural i Fires.
16.07.2019

El Ple de Torroella de Montgrí ha aprovat el Codi de conducta d'alts càrrecs i el compromís d'elaborar un Pla anual de control financer, dues... (Llegir més)

16.07.2019

Una setantena de joves provinents dels millors conservatoris, escoles superiors de música d'Europa i institucions, ompliran durant quatre dies... (Llegir més)

04.07.2019

Ahir a la tarda es va portar a terme l'acte simbòlic de lliurament de claus dels horts comunitaris i ecològics que ha promogut l'Ajuntament de... (Llegir més)

04.07.2019

Un total de 28 empreses vinculades amb activitats turístiques dins l’àmbit del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter han estat... (Llegir més)

03.07.2019

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat de diversos regidors del nou equip de govern, ha mantingut aquest matí una reunió... (Llegir més)

28.06.2019

L'episodi extrem de calor que estem patint ha comportat l'activació simultània del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i del Pla... (Llegir més)

19.06.2019

El Grup Enderrock i la productora Seed Music, en col·laboració amb l'Espai Ter, han promogut un espectacle de tribut a La Trinca amb motiu de la... (Llegir més)

17.06.2019

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

15.06.2019

Jordi Colomí (UPM) ha estat proclamat aquest migdia alcalde de Torroella de Montgrí amb el suport de 10 dels 17 regidors que configuren el nou... (Llegir més)

12.06.2019

El proper dissabte 15 de juny, a les 12 h, a l'Auditori del Museu de la Mediterrània, se celebrarà el Ple d'investidura que donarà el tret de... (Llegir més)

10.06.2019

Benvolguts, benvolgudes, El proper 15 de juny, coincidint amb la constitució del nou consistori i l’elecció del nou alcalde, posaré fi a... (Llegir més)

14.06.2019

Josep Maria Rufí i Pagès,   alcalde en funcions de l’Ajuntament Torroella de Montgrí FAIG SABER Que per evitar el risc d’inici d’un... (Llegir més)

04.06.2019

Els botiguers de Torroella de Montgrí fan un pas més en la seva voluntat de ser competitius i visibilitzar la seva àmplia oferta, i aquesta... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis