Nou cartipàs de govern per al mandat 2019-2023

28.06.2019

El nou cartipàs de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí per al mandat 2019-2023 vol donar resposta als grans reptes de futur que té el municipi per mitjà d’un organigrama que fomenti el treball transversal, sigui resolutiu i àgil en la presa de decisions i millori l’assistència al ciutadans. L’alcalde, Jordi Colomí (UPM), argumenta que la nova distribució d’àrees, regidories i serveis està basada en una exhaustiva visió de conjunt de la gestió i de la realitat municipal. Sosté, a més, que compta amb un equip de regidors i regidores molt preparats que permetrà reactivar el municipi i enfocar nous projectes, per continuar essent pioners, com fins ara, en molt àmbits.

El Ple extraordinari de cartipàs es va celebrar ahir al vespre. Durant la sessió es va donar compte dels decret de delegacions d’Alcaldia als regidors i regidores, de nomenament de tinents d'alcalde i membres de Junta de Govern, presidents de les comissions informatives, delegacions de l’Alcaldia a la Junta de Govern, representacions i delegacions de competències als regidors. Tambés es va portar a aprovació el règim retributiu, la dedicació dels membres de la Corporació, les indemnitzacions, el règim de sessions, les comissions informatives i la Junta de Portaveus.

El nou equip de govern estarà format per 10 regidors, 6 del grup municipal d’UPM i 4 el grup municipal d’ERC. Per reforçar el treball transversal, l’alcalde assumirà directament les àrees de Serveis Generals, Política Territorial i Política Econòmica, atès que són àmbits que afecten diverses regidories. Colomí ha avançat que aquest mandat els regidors de l’equip de govern, a banda de Torroella de Montgrí, també atendran en hores convingudes a l’Estartit.

Decret de delegacions de les atribucions de l’alcalde en els regidors/es 2019-2023

Pel que fa a les regidories i tinences d’alcaldia, quedaran repartides de la següent manera:

  • Jordi Colomí Massanas (UPM): (Alcalde) Serveis Generals, Política Territorial, Política Econòmica i Gestió del contracte de l’abastament d’aigua potable.
  • Marc Calvet Martí (ERC): (1r tinent d’alcalde) Participació Ciutadana, Unitat Operativa de Manteniment (UOM), Gestió Costanera i Platges, Gestió dels contractes dels serveis d’escombraries, enllumenat, neteja i edificis municipals.
  • Josep Martinoy Casademont (UPM): (2n tinent d’alcalde) Promoció Econòmica i Desenvolupament, Comunicació, Seguretat Ciutadana i Hisenda.
  • Jordi Oliver González (ERC): (3r tinent d’alcalde) Urbanisme.
  • Roser Font Pi (UPM): (4a tinenta d’alcalde) Cultura, Festes, Recursos Humans i Convivència.
  • Anna Company Coll (ERC): (5a tinent d’alcalde) Ensenyament i Joventut
  • Anna Maria Bonada Pérez (UPM): Acció Social i Salut.
  • Natàlia Navarro Sastre (ERC): Patrimoni Cultural, Arxiu Municipal i Medi Ambient.
  • Dúnia Oliveras Bagué (UPM): Destinació Turística Torroella-L’Estartit-Illes Medes, Comerç i Mercat.
  • Genís Pigem Olivé (UPM): Esports, Desenvolupament de la zona esportiva, Món Rural i Fires.
30.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a l'UE Torroella i a l'equip sènior del Bàsquet Club Torroella per la magnífica temporada... (Llegir més)

29.05.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció en la qual es demana a l'Estat mesures de flexibilització pressupostària que,... (Llegir més)

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

18.05.2020

El municipi de Torroella de Montgrí, inclòs dins de la regió sanitària de Girona, ha passat avui dilluns 18 de maig a la fase 1 de... (Llegir més)

17.05.2020

La Secretaria d'Estat de Turisme, amb coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat unes guies que contenen recomanacions i directrius sobre... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis