Avisos

Nou cartipàs de govern per al mandat 2019-2023

28.06.2019

El nou cartipàs de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí per al mandat 2019-2023 vol donar resposta als grans reptes de futur que té el municipi per mitjà d’un organigrama que fomenti el treball transversal, sigui resolutiu i àgil en la presa de decisions i millori l’assistència al ciutadans. L’alcalde, Jordi Colomí (UPM), argumenta que la nova distribució d’àrees, regidories i serveis està basada en una exhaustiva visió de conjunt de la gestió i de la realitat municipal. Sosté, a més, que compta amb un equip de regidors i regidores molt preparats que permetrà reactivar el municipi i enfocar nous projectes, per continuar essent pioners, com fins ara, en molt àmbits.

El Ple extraordinari de cartipàs es va celebrar ahir al vespre. Durant la sessió es va donar compte dels decret de delegacions d’Alcaldia als regidors i regidores, de nomenament de tinents d'alcalde i membres de Junta de Govern, presidents de les comissions informatives, delegacions de l’Alcaldia a la Junta de Govern, representacions i delegacions de competències als regidors. Tambés es va portar a aprovació el règim retributiu, la dedicació dels membres de la Corporació, les indemnitzacions, el règim de sessions, les comissions informatives i la Junta de Portaveus.

El nou equip de govern estarà format per 10 regidors, 6 del grup municipal d’UPM i 4 el grup municipal d’ERC. Per reforçar el treball transversal, l’alcalde assumirà directament les àrees de Serveis Generals, Política Territorial i Política Econòmica, atès que són àmbits que afecten diverses regidories. Colomí ha avançat que aquest mandat els regidors de l’equip de govern, a banda de Torroella de Montgrí, també atendran en hores convingudes a l’Estartit.

Decret de delegacions de les atribucions de l’alcalde en els regidors/es 2019-2023

Pel que fa a les regidories i tinences d’alcaldia, quedaran repartides de la següent manera:

  • Jordi Colomí Massanas (UPM): (Alcalde) Serveis Generals, Política Territorial, Política Econòmica i Gestió del contracte de l’abastament d’aigua potable.
  • Marc Calvet Martí (ERC): (1r tinent d’alcalde) Participació Ciutadana, Unitat Operativa de Manteniment (UOM), Gestió Costanera i Platges, Gestió dels contractes dels serveis d’escombraries, enllumenat, neteja i edificis municipals.
  • Josep Martinoy Casademont (UPM): (2n tinent d’alcalde) Promoció Econòmica i Desenvolupament, Comunicació, Seguretat Ciutadana i Hisenda.
  • Jordi Oliver González (ERC): (3r tinent d’alcalde) Urbanisme.
  • Roser Font Pi (UPM): (4a tinenta d’alcalde) Cultura, Festes, Recursos Humans i Convivència.
  • Anna Company Coll (ERC): (5a tinent d’alcalde) Ensenyament i Joventut
  • Anna Maria Bonada Pérez (UPM): Acció Social i Salut.
  • Natàlia Navarro Sastre (ERC): Patrimoni Cultural, Arxiu Municipal i Medi Ambient.
  • Dúnia Oliveras Bagué (UPM): Destinació Turística Torroella-L’Estartit-Illes Medes, Comerç i Mercat.
  • Genís Pigem Olivé (UPM): Esports, Desenvolupament de la zona esportiva, Món Rural i Fires.
19.09.2019

L'esperat desembarcament pirata a la Platgeta del Port donarà el tret de sortida, demà divendres 20 de setembre (21 h), a la 15a Fira de Pirates i... (Llegir més)

17.09.2019

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter convoquen la XII edició dels... (Llegir més)

13.09.2019

Benvolguts veïns, Els informem que a partir del 16 de setembre de 2019, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

13.09.2019

L’Ajuntament de Torroella de Torroella de Montgrí ha finalitzat les obres d’instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per autoconsum a la... (Llegir més)

10.09.2019

Des de fa uns dies, la Policia Local de Torroella de Montgrí ha incorporat un nou cotxe patrulla del model Seat Ateca, adquirit amb la modalitat de... (Llegir més)

06.09.2019

La cerimònia d’entrega dels guardons ha tingut lloc aquest divendres 6 de setembre, durant el 14è Fòrum Global d’Assentaments Urbans, celebrat... (Llegir més)

13.08.2019

•    El Museu de la Mediterrània i l’Associació d’Amics dels Gegants i Capgrossos de Torroella de Montgrí produeixen l’exposició... (Llegir més)

09.08.2019

La tradicional presentació del Llibre de la Festa Major, aquest dissabte, a les 18 h, al Museu de la Mediterrània, marcarà simbòlicament el tret... (Llegir més)

06.08.2019

L'impacte econòmic, a Torroella de Montgrí i a l'Estartit, dels operadors turístics que ofereixen productes vinculats al turisme actiu es va... (Llegir més)

02.08.2019

La llibretera Maria Teresa Calabús, el medievalista Joan Badia i l’associació Amics dels Gegants i Capgrossos de Torroella de Montgrí seran... (Llegir més)

23.07.2019

Cita imperdible del millor jazz de l'estiu a la Costa Brava, el Jazz Festival l'Estartit reunirà del 25 al 28 de juliol alguns dels grans noms... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis