Avisos

Carta oberta de comiat de Josep Maria Rufí, alcalde de Torroella de Montgrí

L'alcalde, Josep Maria Rufí, explicant a un grup d’alumnes els orígens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, davant de la Capella de Sant Antoni, seu de l'antiga Universitat de Torroella, embrió de l’actual corporació local.
L'alcalde, Josep Maria Rufí, explicant a un grup d’alumnes els orígens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, davant de la Capella de Sant Antoni, seu de l'antiga Universitat de Torroella, embrió de l’actual corporació local.

10.06.2019

Benvolguts, benvolgudes,

El proper 15 de juny, coincidint amb la constitució del nou consistori i l’elecció del nou alcalde, posaré fi a dotze anys de dedicació a la gestió municipal, una tasca que he desenvolupat des de diferents vessants. He tingut el privilegi de ser alcalde durant cinc anys, he estat tres anys primer tinent d’alcalde i durant quatre anys vaig ser regidor de l’oposició, càrrecs que he exercit, sempre, encapçalant el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya.

El mes d’octubre vaig comunicar la meva intenció de posar fi a aquesta etapa i no optar a la reelecció, convençut que havia complert un cicle i que era el moment ideal de fer un relleu. Han estat tres mandats molt intensos, que representen un llarg periple vital, però una petita espurna en la història del municipi, on els cicles es van succeint i fan avançar aquest apassionant projecte col·lectiu que és Torroella de Montgrí.

Aquests anys he conegut a fons la Casa de la Vila, la realitat del municipi i la diversitat de la nostra gent. He pogut servir la nostra comunitat, ajudar a preservar el nostre entorn natural i millorar el benestar dels nostres conciutadans. Una satisfacció que ningú no em podrà prendre.

A part de tota la tasca municipal, aquest mandat ha coincidit amb l'embat més gran que hem fet els catalans a l’Estat espanyol per aconseguir les nostres llibertats nacionals. Des del nostre municipi hem dut terme totes les accions que han estat necessàries per fer-ho possible. Junts hem escrit una part de la història de Catalunya i d'això sempre n'haurem d'estar orgullosos. No oblidem, però, que amb altres representants nostres presos o exiliats, una torroellenca, la Dolors Bassa, continua a la presó injustament.

Sempre he expressat públicament que el meu pas pel Consistori era temporal i que, tot i la feina feta, aquest període tenia una importància relativa en la història mil·lenària de Torroella de Montgrí. Els principis que m’han guiat han estat l’honradesa, el treball, la constància, la vocació de servei públic i, en definitiva, l’objectiu inexcusable de deixar un llegat millor per a les noves generacions.  

No voldria pas que fos un adeu. Ens continuarem veient en un lloc o altre, a partir d’ara com un ciutadà més, però tingueu present que sempre tindré un bon record del meu pas per l’Ajuntament. Amb aquesta carta vull expressar-vos l’agraïment més sincer per l’ajuda i comprensió que he tingut de tots per a poder gestionar el dia a dia i per a portar a terme els projectes municipals.

Ha estat un honor.

Josep Maria Rufí i Pagès
Alcalde

17.06.2019

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

15.06.2019

Jordi Colomí (UPM) ha estat proclamat aquest migdia alcalde de Torroella de Montgrí amb el suport de 10 dels 17 regidors que configuren el nou... (Llegir més)

12.06.2019

El proper dissabte 15 de juny, a les 12 h, a l'Auditori del Museu de la Mediterrània, se celebrarà el Ple d'investidura que donarà el tret de... (Llegir més)

14.06.2019

Josep Maria Rufí i Pagès,   alcalde en funcions de l’Ajuntament Torroella de Montgrí FAIG SABER Que per evitar el risc d’inici d’un... (Llegir més)

04.06.2019

Els botiguers de Torroella de Montgrí fan un pas més en la seva voluntat de ser competitius i visibilitzar la seva àmplia oferta, i aquesta... (Llegir més)

03.06.2019

Aquest dimecres arrenca FIMAG 2019, la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, que arriba a la vuitena edició amb un cartell de... (Llegir més)

16.05.2019

Alumnes de 9 a 11 anys de l’escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca han visitat Torroella de Montgrí com a activitat d’intercanvi dins el... (Llegir més)

04.06.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí va participar ahir en unes jornades de treball sobre la certificació Bandera Blava a França, que es va... (Llegir més)

31.05.2019

Les XXIV Jornades Gastronòmiques de «Tastets de Mar: la clova», de Torroella de Montgrí i l'Estartit es reivindiquen com un aparador del... (Llegir més)

01.06.2019

Amb José María Mascort. Llegat Catalina Sastre la Fundació Mascort presenta la cessió que la Sra. Catalina Sastre Masó (L’Escala,... (Llegir més)

29.05.2019

Benvolguts pares i mares, Us informem que ja està disponible la llista definitiva d'admesos de la preinscripció de l'Escola Bressol Municipal El... (Llegir més)

28.05.2019

(28.05.19) El quintet de metall valencià Spanish Brass, en opinió de la crítica, un dels millors del món, és el guanyador de la 2ª edició del... (Llegir més)

27.05.2019

Benvolguts/des, Us informem dels resultats electorals a Torroella de Montgrí i l'Estartit Consulta els resultats electorals locals 2019... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis