Avisos

(IM) Informa't sobre el tractament per foragitar els ocells a la Rambla Anselm Viola

02.04.2019

Benvolguts veïns/es,

Us informem que properament una empresa especialitzada en control de fauna urbana farà una actuació als arbres de la Rambla Anselm Viola per intentar foragitar els ocells, que provoquen molèsties als veïns.

L’actuació consistirà en la instal·lació d’un repel·lent específic per aus als arbres del passeig. Es tracta d’un repel·lent natural, sense químics ni productes tòxics, i per tant no existeix cap problema per les persones i tampoc produeix cap dany als ocells. Aquest repel·lent són bossetes de granulat i es col·locaran estratègicament penjades als arbres.

Aquesta mesura que ja s’ha provat amb èxit a altres municipis, es complementarà en cas de resistència en algun punt, amb un tractament manual al vespre amb unes bengales de llum, per intentar evitar que els ocells dormin als arbres més problemàtics.

Per altra banda, també s’ha demanat a l’empresa concessionària de neteja a la via pública que augmenti el servei, sobretot durant els mesos d’octubre i novembre, per recollir els aglans, i que també faci una millora en la neteja periòdica, tant de la rambla com del mobiliari urbà, amb aigua pressió.

Aquesta actuació es realitza arrel de les demandes que es van manifestar al darrer Consell de Barri de la zona de la Creu de la Rutlla.

Esperem doncs que amb aquesta actuació, aconseguim canviar els hàbits d’aquestes aus i millorar la convivència veïnal.
Cordialment,

Sandra Bartomeus i Vicens            
Regidora de Medi Ambient

Torroella de Montgrí, 2 d’abril de 2019

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis