Avisos

(IM) Informa't sobre el tractament per foragitar els ocells a la Rambla Anselm Viola

02.04.2019

Benvolguts veïns/es,

Us informem que properament una empresa especialitzada en control de fauna urbana farà una actuació als arbres de la Rambla Anselm Viola per intentar foragitar els ocells, que provoquen molèsties als veïns.

L’actuació consistirà en la instal·lació d’un repel·lent específic per aus als arbres del passeig. Es tracta d’un repel·lent natural, sense químics ni productes tòxics, i per tant no existeix cap problema per les persones i tampoc produeix cap dany als ocells. Aquest repel·lent són bossetes de granulat i es col·locaran estratègicament penjades als arbres.

Aquesta mesura que ja s’ha provat amb èxit a altres municipis, es complementarà en cas de resistència en algun punt, amb un tractament manual al vespre amb unes bengales de llum, per intentar evitar que els ocells dormin als arbres més problemàtics.

Per altra banda, també s’ha demanat a l’empresa concessionària de neteja a la via pública que augmenti el servei, sobretot durant els mesos d’octubre i novembre, per recollir els aglans, i que també faci una millora en la neteja periòdica, tant de la rambla com del mobiliari urbà, amb aigua pressió.

Aquesta actuació es realitza arrel de les demandes que es van manifestar al darrer Consell de Barri de la zona de la Creu de la Rutlla.

Esperem doncs que amb aquesta actuació, aconseguim canviar els hàbits d’aquestes aus i millorar la convivència veïnal.
Cordialment,

Sandra Bartomeus i Vicens            
Regidora de Medi Ambient

Torroella de Montgrí, 2 d’abril de 2019

18.04.2019

El cap de setmana del 26 al 28 d’abril tindrà lloc la sisena edició de la Fira Empordà Cuina i Salut a Torroella de Montgrí. La fira, que té... (Llegir més)

18.04.2019

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i l'Estartit tornen a acollir alguns partits dels torneig internacional MIC – Mediterranean... (Llegir més)

17.04.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí selecciona una persona per ocupar una plaça d'oficial de primera (lampista-electricita), com a personal... (Llegir més)

16.04.2019

Benvolguts pares i mares, Us informem que s’obre el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2019-2020 a l’escola bressol... (Llegir més)

15.04.2019

Benvolguts pares i mares, Ens plau informar-vos dels casals d'estiu municipals de Torroella de Montgrí i l'Estartit: Casal d'estiu de... (Llegir més)

12.04.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana els treballs de remodelació i ampliació de l'skate parc emplaçat davant de... (Llegir més)

11.04.2019

Benvolguts veïns/es, Us recordem que per tal garantir la bona qualitat turística i el descans durant els períodes d’interès turístic,... (Llegir més)

10.04.2019

El Museu de la Mediterrània organitza, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Diputació de Girona i la Direcció General de... (Llegir més)

09.04.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí millora la connectivitat per a vianants entre el passeig de Catalunya i l'estació d'autobusos. Per... (Llegir més)

05.04.2019

La Junta Electoral de Zona-La Bisbal d'Empordà va enviar el 27 de març un requeriment a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí instant a retirar de... (Llegir més)

04.04.2019

Nuel Galán (deixeble del Mago Pop); la Gran Gala Internacional, amb Chris Torrente, Dani Polo, Huang Zheng, Alexander, Manu Llari, i el televisiu... (Llegir més)

02.04.2019

Els treballs de retirada de les acumulacions de pedra a l'entorn de l'ermita de Santa Maria del Palau, al massís del Montgrí, han posat al... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis