Avisos

(IM) Informa't sobre el tractament per foragitar els ocells a la Rambla Anselm Viola

02.04.2019

Benvolguts veïns/es,

Us informem que properament una empresa especialitzada en control de fauna urbana farà una actuació als arbres de la Rambla Anselm Viola per intentar foragitar els ocells, que provoquen molèsties als veïns.

L’actuació consistirà en la instal·lació d’un repel·lent específic per aus als arbres del passeig. Es tracta d’un repel·lent natural, sense químics ni productes tòxics, i per tant no existeix cap problema per les persones i tampoc produeix cap dany als ocells. Aquest repel·lent són bossetes de granulat i es col·locaran estratègicament penjades als arbres.

Aquesta mesura que ja s’ha provat amb èxit a altres municipis, es complementarà en cas de resistència en algun punt, amb un tractament manual al vespre amb unes bengales de llum, per intentar evitar que els ocells dormin als arbres més problemàtics.

Per altra banda, també s’ha demanat a l’empresa concessionària de neteja a la via pública que augmenti el servei, sobretot durant els mesos d’octubre i novembre, per recollir els aglans, i que també faci una millora en la neteja periòdica, tant de la rambla com del mobiliari urbà, amb aigua pressió.

Aquesta actuació es realitza arrel de les demandes que es van manifestar al darrer Consell de Barri de la zona de la Creu de la Rutlla.

Esperem doncs que amb aquesta actuació, aconseguim canviar els hàbits d’aquestes aus i millorar la convivència veïnal.
Cordialment,

Sandra Bartomeus i Vicens            
Regidora de Medi Ambient

Torroella de Montgrí, 2 d’abril de 2019

16.07.2019

El Ple de Torroella de Montgrí ha aprovat el Codi de conducta d'alts càrrecs i el compromís d'elaborar un Pla anual de control financer, dues... (Llegir més)

16.07.2019

Una setantena de joves provinents dels millors conservatoris, escoles superiors de música d'Europa i institucions, ompliran durant quatre dies... (Llegir més)

04.07.2019

Ahir a la tarda es va portar a terme l'acte simbòlic de lliurament de claus dels horts comunitaris i ecològics que ha promogut l'Ajuntament de... (Llegir més)

04.07.2019

Un total de 28 empreses vinculades amb activitats turístiques dins l’àmbit del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter han estat... (Llegir més)

03.07.2019

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat de diversos regidors del nou equip de govern, ha mantingut aquest matí una reunió... (Llegir més)

28.06.2019

El nou cartipàs de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí per al mandat 2019-2023 vol donar resposta als grans reptes de futur que té el municipi... (Llegir més)

28.06.2019

L'episodi extrem de calor que estem patint ha comportat l'activació simultània del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i del Pla... (Llegir més)

19.06.2019

El Grup Enderrock i la productora Seed Music, en col·laboració amb l'Espai Ter, han promogut un espectacle de tribut a La Trinca amb motiu de la... (Llegir més)

17.06.2019

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

15.06.2019

Jordi Colomí (UPM) ha estat proclamat aquest migdia alcalde de Torroella de Montgrí amb el suport de 10 dels 17 regidors que configuren el nou... (Llegir més)

12.06.2019

El proper dissabte 15 de juny, a les 12 h, a l'Auditori del Museu de la Mediterrània, se celebrarà el Ple d'investidura que donarà el tret de... (Llegir més)

10.06.2019

Benvolguts, benvolgudes, El proper 15 de juny, coincidint amb la constitució del nou consistori i l’elecció del nou alcalde, posaré fi a... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis