Avisos

El pastor local Jordi Muxach s'endú el XXVII Concurs de Gossos de Torroella de Montgrí

La pastora Laila Ortiz, amb la gossa Maika, de Markina-Xemein (Biscaia), obté la segona posició del Concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí.
La pastora Laila Ortiz, amb la gossa Maika, de Markina-Xemein (Biscaia), obté la segona posició del Concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí.
El Campió de Portugal 2018, Emmanuel Freitas.
El Campió de Portugal 2018, Emmanuel Freitas.
El regidor de Promoció Econòmica, Marc Calvet, i l'alcalde, Josep Maria Rufí, lliurant el premi a Jordi Muxach.
El regidor de Promoció Econòmica, Marc Calvet, i l'alcalde, Josep Maria Rufí, lliurant el premi a Jordi Muxach.

02.12.2018

El pastor local Jordi Muxach, amb el gos Excalibur, de només dos anys i que debutava en una prova oficial, ha guanyat aquest matí el XXVII Concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí. El desenllaç ha estat molt ajustat i ha deixat en segona posició la pastora Laila Ortiz, amb la gossa Maika, de Markina-Xemein (Biscaia), que encapçalava el concurs en la primera de les dues proves. Muxach ha obtingut 90 punts entre les dues proves, mentre que Laila, n'ha aconseguit 83, d'un màxim de 100 punts.

Des d'un primer moment s'ha pogut veure que Excalibur tenia fusta de campió per la seva determinació amb el ramat i per la seva delicada compenetració amb el pastor. Segons el mateix Muxach, aquest gos té molt bones aptituds i una magnífica genètica, ja que els seus besavi per part de pare i de mare havien estat campions del món.

El tercer lloc de la prova ha estat per al Campió de Portugal 2018, Emmanuel Freitas, amb São Roque Tagus i 83 punts, i el quart per la mallorquí i veterà del concurs de Torroella, Miquel Adroher, amb el Xeco i 72 punts.

El concurs de Torroella de Montgrí, que s'emmarca en la Fira de Sant Andreu, continua siguent un dels més prestigiosos del circuït ja que aplega els millors pastor de la temporada. És un híbrid del concurs tradicional i el concurs especial border collie, una competició més internacional. Cada pastor tenia un lot de 7 ovelles i els puntuava un sol jutge, en aquest cas, Gillian Howell Hugo, jutgessa internacional Especial Border Collie.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis