Avisos

Torroella de Montgrí es reivindica el món de les tendències més actuals

Organitzen una potent acció promocional, del 5 al 10 d’octubre, per demostrar que no cal sortir del municipi per gaudir de l’oferta d’avantguarda en moda, complements i gastronomia

05.10.2018

Un bon nombre d'establiments de Torroella de Montgrí han sumat esforços per demostrar que el comerç local es troba a l'avantguarda de la moda, els complements i la gastronomia, i que els clients poden trobar totes les tendències més actuals sense necessitat de desplaçar-se a grans ciutats. Amb aquest propòsit demostratiu, han organitzat una potent acció comercial entre el 5 i el 10 d'octubre, per treure a la llum un aspecte de l'oferta local que pot passar desapercebut bé per desconeixement o bé per la idea preconcebuda que l’avantguarda només es troba en els gran aparadors internacionals.

La iniciativa es concreta en l'organització de sis dies intensos que arrencaran divendres sota el títol genèric Ruta de Tendències (tardor-hivern 2018), que tindrà el seu eix vertebrador a l'hotel-restaurant Vila Bella, un establiment amb encant emplaçat en un edifici històric del 1890. Les cinc habitacions de l'hotel estaran tematitzades i mostraran cadascuna d'elles una de les tendències (New mestissatge, Pura harmonia, Oliver Tweed, Logomania i Princeses street) que sintetitzen el moment actual en què es troba la moda. Tota la personalització de les estances (roba, calçat, llenceria, perfum, complements de maquillatge, teixits, il·luminació, flors, música i lectura) estarà feta amb productes que es poden trobar a establiments del municipi.

La Ruta de Tendències és una projecte ideat i organitzat per Íngrid Busquets, de la botiga Íngrid Moda, amb la col·laboració creativa i artística de la dissenyadora d'interiors Sarah Alenyà, l'estilista Adela Llorens i el publicista Ramon Curós. Hi col·laboren com a patrocinadors l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Montgrí Comerç, Duplextil i Suministres Jovi. La iniciativa ha aplegat més d'una vintena d'establiments i participants, que volen convertir l'hotel Vila Bella en un aparador on mostrar el potencial d'una oferta que, des del comerç de proximitat, pot competir perfectament amb els grans centres comercials del país.

Paral·lelament a la mostra en les cinc habitacions, els promotors de la iniciativa han organitzat un ampli programa d'actes complementaris com xerrades, mostres de producte, tallers, tasts gastronòmics, recitals poètics, concerts musicals i presentacions de llibres. Entre aquests destaquen les presentacions de llibres dels coneguts Marc Giró, Núria Pradas i Peté Soler organitzades per la llibreria El Cucut.

Podeu consultar el programa complet a https://goo.gl/mSiY1K

Els establiments participants en l’ambientació de les habitacions són Ingrid Moda, Aromes Montgrí, Corseteria Geli, Federòptics Elisabet, Llibreria El Cucut, Mar de Joies, Lluís Pérez Cansell, Marroquineria Vidal, Olga estètica, Floristeria Vivaldi, Suministres Jovi, Teixits Emília i Les Parisinnes.

En gastronomia, Carnisseria Seli, Xavier Baig de La Noucentista, el vinyater Carles Xuriguera amb el Celler Mas Patiràs, Elias Boulanger, Celler Mas GeliPastisseria Masvidal i Fonda Mitjà.

En concerts poètics i musicals, Rosa Pou i Martí Bertran, David Granato, Grup Donasses de les Xibeques del Cau, Sara Terraza i Aleix Cansell.

En mostres de producte, Etnia Barcelona, Summe Cosmètics , Jorge De La Garza i Yerse

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis