Avisos

La Gala Solidària ha donat el tret de sortida aquest matí a la FIMAG’18

Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018

25.05.2018

Més de 250 nois i noies de 10 centres d’educació especial del Gironès, Pla de l’Estany, Baix Empordà i Alt Empordà han estat els grans protagonistes, aquest matí, de la Gala Solidària, el primer espectacle de la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG). És una de les activitats més entranyables de la fira que es fa possible gràcies al lideratge de David el Mag i la Fundació Abracadabra. Aquest any, la gala s'ha vestit de vint-i-un botons ja que s'ha desenvolupat a la sala gran de l’Auditori Teatre Espai Ter.

En acabar l'espectacle, en el que ha intervingut David el Mag, tots els assistents, acompanyats d’una cinquantena de monitors, han estat convidats a un dinar de germanor al vestíbul. La festa s'arrodoneix a la tarda la festa i ball amb DJ.

L’activitat solidària de la FIMAG es completa amb accions màgiques al llarg de la setmana que resta per a l’estrena oficial de la FIMAG a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona i a les residències geriàtriques Santa Caterina, Vila Vella i Vila Montgrí, de Torroella.

Capital de la màgia al sud d'Europa
La Fira Internacional de Màgia (FIMAG), que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny, arriba a la setena edició amb il·lusions renovades perquè Torroella de Montgrí torni a ser el punt de trobada de la màgia al sud d’Europa. Comptarà amb mags de renom mundial com Piron, Murat, Charlie o el popular Mag Lari que actuaran a la gran Gala Internacional de la Màgia i proposarà a més desenes d’espectacles de carrer, com la Gala de Mags Joves, tallers de màgia, un mercat on comprar tot el que necessita un bon mag, màgia als aparadors o màgia de prop en espais emblemàtics.

Enguany, FIMAG fa un pas més amb la convocatòria de la primera Fira de Programadors, un espai professional a mode de punt de trobada, d’intercanvi i de contractació on una dotzena de mags presentaran fragments dels seus darrers espectacles davant els programadors.

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis