Avisos

La Gala Solidària ha donat el tret de sortida aquest matí a la FIMAG’18

Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018
Gala Solidària FIMAG 2018

25.05.2018

Més de 250 nois i noies de 10 centres d’educació especial del Gironès, Pla de l’Estany, Baix Empordà i Alt Empordà han estat els grans protagonistes, aquest matí, de la Gala Solidària, el primer espectacle de la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG). És una de les activitats més entranyables de la fira que es fa possible gràcies al lideratge de David el Mag i la Fundació Abracadabra. Aquest any, la gala s'ha vestit de vint-i-un botons ja que s'ha desenvolupat a la sala gran de l’Auditori Teatre Espai Ter.

En acabar l'espectacle, en el que ha intervingut David el Mag, tots els assistents, acompanyats d’una cinquantena de monitors, han estat convidats a un dinar de germanor al vestíbul. La festa s'arrodoneix a la tarda la festa i ball amb DJ.

L’activitat solidària de la FIMAG es completa amb accions màgiques al llarg de la setmana que resta per a l’estrena oficial de la FIMAG a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona i a les residències geriàtriques Santa Caterina, Vila Vella i Vila Montgrí, de Torroella.

Capital de la màgia al sud d'Europa
La Fira Internacional de Màgia (FIMAG), que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny, arriba a la setena edició amb il·lusions renovades perquè Torroella de Montgrí torni a ser el punt de trobada de la màgia al sud d’Europa. Comptarà amb mags de renom mundial com Piron, Murat, Charlie o el popular Mag Lari que actuaran a la gran Gala Internacional de la Màgia i proposarà a més desenes d’espectacles de carrer, com la Gala de Mags Joves, tallers de màgia, un mercat on comprar tot el que necessita un bon mag, màgia als aparadors o màgia de prop en espais emblemàtics.

Enguany, FIMAG fa un pas més amb la convocatòria de la primera Fira de Programadors, un espai professional a mode de punt de trobada, d’intercanvi i de contractació on una dotzena de mags presentaran fragments dels seus darrers espectacles davant els programadors.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis